Afbeelding
Foto:

Gratis wandeltrainingen

Trainen voor één van de wandeltochten, die eind februari in het weekend van het Nederlandse Kampioenschap cross worden gehouden? Bereid je goed voor en doe mee aan de wandeltrainingen die starten vanaf zaterdag 14 januari.

NIJVERDAL - In het laatste weekend van februari strijden de snelste hardlopers om het Nederlands Kampioenschap cross. Wandelaars kunnen op die zaterdagochtend meedoen met één van de wandelroutes die op en rond het parcours van dit kampioenschap zijn uitgezet. Daarvoor kan gekozen worden uit routes van 20, 10 en 5 en 3 kilometer.

Om goed voorbereid te zijn kan vanaf zaterdag 14 januari worden meegedaan aan de wekelijkse wandeltrainingen. Deze trainingen zijn voor beginnende wandelaars, maar ook voor gevorderden. Er wordt op verschillende niveaus getraind. Er kan worden meegedaan aan één training of de wekelijkse trainingen tot eind februari.

De trainingen zijn van 9.00 tot 10.00 uur (kortere afstanden) tot 10.30 uur voor de langere afstanden en gaan van start bij De Wilgenwaerd. Na afloop staat de koffie/thee klaar. Dankzij de Stichting Sportevenementen Hellendoorn Nijverdal, worden deze trainingen kosteloos aangeboden.

Aanmelden kan via een mail naar kuierdeur@gmail.com. Vermeld in de e-mail je naam en de afstand waarvoor getraind gaat worden.