Afbeelding
Foto:

Startdienst 'Week van het gebed' in De Schoof

De startdienst 'Bidden langs het kanaal' begint zondag 15 januari om 19.00 uur in De Schoof aan de Brugstraat 10 in Daarlerveen.

DAARLERVEEN - Samen met de projectband ‘High Hopes’ uit Vriezenveen, kerkenraden en gemeenteleden van de deelnemende kerken wordt de aftrap gegeven voor een week lang 'Bidden langs het kanaal'. Een prachtig decor symboliseert de dorpen / kerken langs het kanaal.

"Wij reizen deze week langs de kerkdorpen aan het kanaal Almelo-De Haandrik. Naburige dorpen zijn van harte welkom om aan te schuiven in een van de kerken die open zijn. In deze startdienst reizen wij ook, maart dan van Jeruzalem naar Jericho. Ook daar gebeurt van alles. Samen hopen wij een goede en gezegende dienst te mogen hebben. Na afloop is er koffie/thee en tijd voor ontmoeting. Iedereen ontvangt een aandenken aan deze Week van Gebed. De kerk is open voor iedereen", aldus de organisatie.

Na de startdienst volgen nog zes avonden 'Bidden langs het kanaal'. Deze beginnen om 19.15 uur. Van 16 tot en met 21 januari zijn achtereenvolgend diensten in Sint Willibrord (Geerdijk), Hervormde Kerk (Beerzerveld), Grote Kerk (Vriezenveen), De Kruiskerk (Daarlerveen) en Het Anker (Vroomshoop). De laatste is het kinderprogramma op 21 januari in de Mariakapel in Geerdijk en is alleen online te volgen.

Wie niets wil missen, kan zich gratis abonneren op het YouTube kanaal Verspieders Express.