Afbeelding
Foto: Shutterstock

Verdiepingscursus bridge start bij BC De Heuvelrug

BC De Heuvelrug start maandag 30 januari de verdiepingscursus bridge. In oktober zal weer een beginnerscursus worden gegeven. Beide cursussen bevatten 12 lessen en worden gehouden op maandagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur. De prijs is 30 euro inclusief lesmateriaal en een kopje koffie/thee. 

HELLENDOORN/NIJVERDAL Tijdens de verdiepingscursus worden onder andere de verschillende conventies, het signaleren en alle mogelijke handige afspeelmogelijkheden behandeld. Deze cursus is bij uitstek geschikt voor thuisbridgers en clubbridgers die hun niveau willen bijschaven.

Bridge is een kaartspel dat samen met een partner wordt gespeeld. Bridge wordt vaak gespeeld op een club, maar het kan bijvoorbeeld ook thuis met vrienden. Online kan het op elk moment gespeeld worden. 

Bridge wordt als sport in clubcompetitieverband gespeeld. Een spel duurt ongeveer 7 minuten en op een avond worden er meestal 24 spellen gespeeld. Er zijn talloze redenen waarom bridge een fantastische vrijetijdsbesteding is: het is gezellig, houd je mentaal fit en is heel betaalbaar. Het wordt daarom ook wel eens "een investering in je oude dag” genoemd. Voor kaartliefhebbers is een tegoedbon voor een cursus een origineel verjaardagscadeau.

Aanmelden voor de cursus of inlichtingen via p-s.vdveen@hccnet.nl of bij secretarisbcde heuvelrug@gmail.com.