Rotary Hellendoorn Nijverdal e.o. heeft een toertocht uitgezet door het prachtige Sallandse landschap.
Rotary Hellendoorn Nijverdal e.o. heeft een toertocht uitgezet door het prachtige Sallandse landschap.

Vanaf Markelo op vier wielen richting de IJssel

Algemeen

HELLENDOORN/NIJVERDAL - Rotary Hellendoorn Nijverdal e.o. heeft een toertocht van maar liefst 100 kilometer in elkaar gedraaid. Deze wordt verreden op zondag 2 april.

Het vertrek is vanaf Landgoed de Kattenbergse Hoeve in Markelo tussen 9.30 en 10.30 uur. Er wordt gestart met een kop koffie en uitleg over wat er tijdens de rit verwacht kan worden. “Halverwege de tocht is er gelegenheid om een heerlijk portie poffertjes te eten uit de foodtruck van Dirk Poffers en natuurlijk de benen te strekken”, aldus de organisatie. Deelnemers worden rond 14.00 uur terug verwacht bij de Kattenbergse Hoeve voor de prijsuitreiking en napraten met toergenoten onder het genot van een hapje en drankje. 

Op Landgoed de Kattenbergse Hoeve wordt permanent een vakantiehuis ter beschikking gesteld door Rotary Hellendoorn Nijverdal e.o. aan gezinnen die nooit op vakantie kunnen. Ze hebben dit huis zelf gebouwd, ingericht en een prachtige tuin aangelegd. Ze zorgen voor de schoonmaak, tuinonderhoud, vervoer van de gasten en de eerste noodzakelijke boodschappen. De opbrengsten van deze toertocht gaat volledig naar dit doel.

Wie voor 45 euro wil meedoen aan deze toertocht, kan zich online aanmelden. 

https://sites.google.com/view/familietoertocht/home