Afbeelding

‘Verzin-het-lekker-zelf-verhaal’ in bibliotheek

Algemeen

NIJVERDAL - In een boek bedenkt meestal de schrijver het verhaal. Tijdens de workshop ‘Verzin-het-lekker-zelf-verhaal’ op 18 maart in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal om 14.00 uur moet het verhaal zelf verzonnen worden. Ga met een raket naar de maan of dans als ballerina een prachtige voorstelling. Stap in een duikboot of ga de strijd aan met een megaspin. Kortom, de mogelijkheden zijn oneindig, net als voor iedere schrijver. 

Beleef de meest fantastische avonturen met schrijfster Nienke van Dijken en illustrator Jasper Hofman. Zij laten zien dat alles kan en mag in een verhaal. Of ze ‘nog lang en gelukkig leefden’ of toch niet helemaal. Na het spannende, zelfverzonnen verhaal wordt met de speciale gast ‘Erik’ aan de slag gegaan met het maken van het verhaal. Oefen tijdens het fantasiespel hoe het is om iemand anders te zijn. Zeg nu zelf, wat is er nu leuker dan nieuwe avonturen beleven met de eigen fantasie?

De workshop ‘Verzin-het-lekker-zelf-verhaal’ is op zaterdag 18 maart om 14.00 uur in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal. Deelnemen kost 5 euro per persoon. Aanmelden / reserveren voor de workshop ‘Verzin-lekker-je-eigen-verhaal’ kan via www.zinin.com of via de reserveerlijn 0548-624489. Reserveren bij de kassa van de Tourist Info / ZINiN Bibliotheek is ook mogelijk.