Foto: Stichting Schaapskudde Sallandse Heuvelrug
Foto: Stichting Schaapskudde Sallandse Heuvelrug Foto: Stichting Schaapskudde Sallandse Heuvelrug

Kroamschudd’n in Schaapskooi Twilhaar

De schaapskudde op de Sallandse Heuvelrug heeft gezinsuitbreiding! De eerste lammetjes zijn weer geboren. Zondagmiddag 5 maart nodigt Andre Kuhn en zijn team eenieder van harte uit om te komen kijken naar het schouwspel dat de lammetjes naar buiten mogen. 

HAARLE - Op 5 maart tussen 12.00 en 16.00 uur is de schaapskooi toegankelijk voor iedereen die wil komen kijken. Tevens staat Andre en zijn team paraat om eventuele vragen van kinderen of hun ouders te beantwoorden. Er is een wandelroute met een lengte van twee kilometer uitgezet. De route loopt vanaf het Buitencentrum boven op de berg naar Schaapskooi Twilhaar. Volg de bordjes met rode pijl met de twee schaapjes erop. Bij de schaapskooi is warme chocolademelk, koffie, en warme erwtensoep verkrijgbaar. "Een erg leuk evenement voor kinderen", aldus het team van de schaapskooi. Kinderen mogen ook met herder André Kuhn op de foto.

Er zal een schminkster aanwezig zijn om de kinderen te schminken, een kettingzaagartiest en een glas in lood kunstenaar zijn van de partij, stroopwafels en andere lekkernijen zijn verkrijgbaar. Auto's kunnen geparkeerd worden op de grote parkeerplaats bij het buitencentrum. Entree is vrij, echter een vrijwillige bijdrage wordt bijzonder op prijs gesteld. Deze activiteit wordt mede georganiseerd door de Stichting Schaapskudde Sallandse Heuvelrug.

Wie het werk van de stichting wil steunen kan donateur worden of zich aanmelden als vrijwilliger. Neem contact op met Theo ten Hove, secretaris van Stichting Schaapskudde Sallandse Heuvelrug, via telefoonnummer 06-57672970 of stuur een e-mail naar hovett@live.com.

Afbeelding