Huis van Gebed vraagt om onder andere te bidden voor Oekraïne en ook voor Turkije en Syrië.
Huis van Gebed vraagt om onder andere te bidden voor Oekraïne en ook voor Turkije en Syrië. Foto:

Gebedskring komt samen bidden in 'De Schoof'

De gebedskring 'Huis van Gebed' komt op dinsdag 14 maart samen in 'De Schoof'. 

DAARLERVEEN - De gebedskring komt maandelijks bijeen in één van de kerken op dinsdagavond van 19.15 uur tot 20.00 uur. 

De gebedskring vraagt om onder andere te bidden voor Turkije en Syrië. Om te bidden voor alle hulpverleners, alle gewonden, alle nabestaanden en de regering van deze landen. 

Ook vragen zij om te bidden voor Oekraïne. Bidden voor de vrede in Oekraïne, bidden voor de veiligheid van de inwoners en voor de regeringen van Rusland en Oekraïne.


Wat is een gebedskring? 

Bezoekers van een gebedskring komen samen om uit de Bijbel te lezen en om vervolgens samen bekende liederen zingen. Er is daarna een korte reflectie en vervolgens geeft iedereen elkaar de gelegenheid om hardop te bidden en/of om in stilte met hun mee te bidden. Alleen meezingen kan ook, want ‘zingen is twee keer bidden’. Er wordt voor het plaatselijk kerkenwerk gedankt en gebeden, voor lief en leed in de gemeente en dorp, jongeren, zieken, onze vervolgde broers en zussen in het geloof, voor het volk Israël en voor overige zaken die aan het hart gaan. Dit alles op een ongedwongen manier. 


Iedereen is op dinsdag 14 maart om 19.15 uur welkom bij de gebedskring in De Schoof. De Schoof is te vinden aan de Brugstraat 10 te Daarlerveen. 

Pen