Afbeelding
Foto:

Inloopspreekuur ZINiN Bibliotheek Nijverdal

Geldproblemen kunnen voor veel stress zorgen en hebben een onweerlegbare invloed op het levensgeluk van mensen. ZINiN heeft daarom het Inloopspreekuur FinanciĆ«n en het Inloopmoment Huur- en Zorgtoeslag in de bibliotheek in Nijverdal. Mensen die hulp nodig hebben kunnen er terecht.  

NIJVERDAL - Geldproblemen treffen op dit moment een groot deel van onze maatschappij door de torenhoge inflatie. Wie hierdoor in de problemen is geraakt, is van harte welkom bij het Inloopspreekuur Financiƫn. De eerstvolgende is op donderdag 23 maart tussen 18.30 en 19.00 uur in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Stichting BOOM via 06-10710088 of stichtingboom@stichtingdewelle.nl of www.stichtinghulpfondshellendoorn.nl.

 
Weten of er recht is op huur - en/of zorgtoeslag? Kom dan op vrijdag 31 maart tussen 9.30 en 10.00 uur naar het Inloopmoment Huur- en Zorgtoeslag in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal. Voor wie belastingaangifte doet, is. het voldoende om een DigiD mee te nemen. Wanneer geen aangifte wordt gedaan, moet een loonstrook of de meest recente jaaropgave worden meegenomen. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Stichting De Welle via 0548-638810 of per e-mail info@stichtingdewelle.nl

Afbeelding