De bijeenkomsten zijn bedoeld om eigen vitaliteit of veerkracht te versterken om zo de rol als mantelzorger aan te (blijven) kunnen en geluk en welbevinden te (blijven) ervaren.
De bijeenkomsten zijn bedoeld om eigen vitaliteit of veerkracht te versterken om zo de rol als mantelzorger aan te (blijven) kunnen en geluk en welbevinden te (blijven) ervaren. Foto:

Leven in balans als mantelzorger

Evenmens Hellendoorn houdt in april drie bijeenkomsten 'Mantelzorger in balans'. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor mantelzorgers en hoe zij ook goed voor zichzelf kunnen blijven zorgen. 

HELLENDOORN - Mantelzorgers zorgen met liefde voor hun naaste, ook al kan dat soms zwaar zijn. Zij regelen, zorgen en organiseren veel waardoor hun eigen wensen en behoeften er soms bij in schieten. Hoe blijven mantelzorgers in alle drukte goed voor hunzelf zorgen? En hoe kunnen zij tijd voor zichzelf maken? Dit komt aan de orde in de bijeenkomsten 'Mantelzorger in balans'. 

In drie bijeenkomsten gaan de mantelzorgconsulenten van Evenmens Hellendoorn samen met de mantelzorgers op zoek naar wat gezondheid voor hen betekent. Hoe kunnen zij dit bijvoorbeeld gebruiken in hun mantelzorgtaken? Het is de bedoeling om uiteindelijk hun eigen vitaliteit of veerkracht te versterken om zo de rol als mantelzorger aan te (blijven) kunnen en geluk en welbevinden te (blijven) ervaren.

De drie bijeenkomsten vinden plaats op 4, 11 en 18 april van 13.30 tot 16.00 uur in het Huis voor Cultuur en Bestuur in Nijverdal. Aanmelden kan door te bellen naar 0548 - 638830 of via de website van evenmens:

evenmens.nl/nieuws/mantelzorgerinbalans

Afbeelding