In juli vorig jaar was er in Sporthal de Kruidenwijk een demonstratie te zien van de Ritmische Gym.
In juli vorig jaar was er in Sporthal de Kruidenwijk een demonstratie te zien van de Ritmische Gym. Foto:

Uitvoering van G.V. Fysion in Sporthal de Kruidenwijk

G.V. Fysion organiseert weer uitvoeringen in Sporthal de Kruidenwijk. Deze uitvoeringen zijn op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april. Het thema van deze editie is 'Het Boekenbal'.

NIJVERDAL - Alle groepen hebben een boek gekozen zoals Pietje bell, Alice in Wonderland, Dik Trom en Huisdiergeheimen. Bij dit boek hebben ze een act bedacht. "Iedereen mag komen kijken naar deze spectaculaire show. Er zullen veel verschillende disciplines binnen de gymsport te zien zijn zoals, gym, turnen, acro, ritmische gym, dans, nijntje beweegt, parkour en trampoline springen", aldus de organisatie. Er worden in de week voor de uitvoering voorverkoop momenten georganiseerd in Sporthal. Deze vinden plaats op maandag 27 maart tussen 18.00 en 19.30 uur, dinsdag 28 maart van 18.00 tot 19.30 uur, woensdag 29 maart van 15.30 tot 17.00 uur en op donderdag 30 maart tussen 18.00 en 19.30 uur.

G.V Fysion houdt drie shows. Een middagshow op zaterdag 1 april om 14.00 uur en twee avondshows (dezelfde groepen) op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april om 18.30 uur. Tijdens de middagshow zijn de jongste leden aan de beurt. 

Jeugd tot en met 11 jaar die naar één uitvoering gaan kijken betalen 4 euro en vanaf 12 jaar is dat 6 euro. Voor het bezoeken van meerdere uitvoeringen geldt een kortingstarief.

Kijk voor meer informatie op de website van G.V Fysion:

fysion-nijverdal.nl