Afbeelding
Foto:

'We vieren ons 1-jarig bestaan met onze klanten'

burgerme Nijverdal viert haar 1-jarig bestaan. Op dinsdag 5 april 2022 opende Lucien en zijn team de deuren van burgerme Nijverdal aan de Rijssensestraat 61. Ondertussen is deze vestiging alweer een jaar open en heeft burgerme Nijverdal een leuk team van medewerkers en hebben ze een vast klantenbestand opgebouwd.

NIJVERDAL - "De keuze is reuze bij burgerme", vertelt Lucien. "Bij burgerme kan iedereen zijn burger geheel naar wens aanpassen. Of je nu voor knapperige bacon kiest of pittige kaassaus – als klant heb jij het voor het zeggen en stel je gemakkelijk je favoriete hamburger samen. Uiteraard kan je ook heerlijke bijgerechten bestellen zoals de Cheesy Topped Fries, de malse Chicken Nuggets of een vers getapte milkshake. Daarnaast heeft burgerme diverse vegetarische en vegan opties zoals de New Yorker Vegan of Teriyaki Vegan."

'Dit is pas ons eerste jubileum, maar er gaan er meer komen'

Lucien is de eigenaar van burgerme Nijverdal en het vak zit hem als gegoten. “Ondernemen zit in mijn bloed. Daarnaast vind ik het leuk om een goede maaltijd voor mijn klanten neer te zetten en dit binnen 35 minuten te bezorgen. Met het concept en het menu van burgerme kan dit. Uiteraard kunnen mensen ook in ons restaurant langskomen, we hebben voldoende zitplaatsen”, legt Lucien uit. “Dit is pas ons eerste jubileum, maar er gaan er nog veel meer komen als het aan mij ligt!”

Jubileum acties

Lucien vervolgt: ‘'Uiteraard willen wij het 1-jarig bestaan graag vieren met onze klanten. Daarom trakteert burgerme Nijverdal de gehele maand mei op leuke afhaal acties. Zo ontvang je van 8 tot en met 21 mei bij alle afhaalbestellingen 20% korting op de gehele rekening. Gebruik hiervoor de actiecode 9470 op burgerme.nl. Daarnaast krijg je op zaterdag 13 en 20 mei de tweede burger gratis, gebruik hiervoor de actiecode 1082. Let op: deze acties zijn alleen geldig als je jouw bestelling afhaalt of in het restaurant eet. Kom jij binnenkort langs bij burgerme Nijverdal?"

burgerme Nijverdal is zeven dagen per week geopend. Kijk voor de openingstijden op burgerme.nl/vestiging-nijverdal


Bestellen kan op

www.burgerme.nl

Pen
Afbeelding
Afbeelding
Samen met zijn team heeft Lucien burgerme Nijverdal opgebouwd.