'Tijd voor Toen' met Peter Alers en Ger Vermeulen staat op 12 mei in het teken van het Eurovisie Songfestival.
'Tijd voor Toen' met Peter Alers en Ger Vermeulen staat op 12 mei in het teken van het Eurovisie Songfestival. Foto:

Eurovisie Songfestival op HOi FM

In de week van het Eurovisie Songfestival (9 tot en met 13 mei) staat de uitzending van het radioprogramma ‘Tijd voor Toen’ op vrijdag 12 mei van 12.00 tot 13.00 uur helemaal in het teken van het Songfestival.

HELLENDOORN - Radiomakers Peter Alers en Ger Vermeulen: "Het Eurovisie Songfestival is al meer dan 60 jaar hét toonaangevende liedjesfestival in Europa. Ooit begonnen in 1956 is het uitgegroeid tot een mega event waar miljoenen liefhebbers naar kijken. In ‘Tijd voor Toen’ besteden wij aandacht aan de Nederlandstalige inzendingen door de jaren heen. Wij nemen de luisteraars mee naar de jaren 50, 60, 70 en 80. Wie herinnert zich niet Corry Brokken, Hearts of Soul, Ben Cramer, Teach-In, Xandra, Maribelle, en al die anderen? En op welke plaats eindigde Nederland met die liedjes? Je hoort het allemaal in Tijd voor Toen."

Peter en Ger hebben er duidelijk zin in: "Wij proberen zoveel mogelijk plaatjes in de uitzending te draaien en bij elke Nederlandse inzending roepen wij natuurlijk ‘Douze points pour les Pays-Bas!"

‘Tijd voor Toen’ van HOi radio is te horen op 106.6 FM, de kabel en via www.hoi media.com. Iedere vrijdagmiddag van 12.00 tot 13.00 uur.

www.hoimedia.com

Muziek