(Foto: Charlotte Korbee)
(Foto: Charlotte Korbee) Foto: Charlotte Korbee

Excursie 'Langs de Regge'

Landschap Overijssel houdt een ‘OpStap' excursie langs de Regge bij Velderberg. Ga op woensdag 10 mei om 14.00 uur mee met de landschapsgidsen en krijg uitleg over de flora, fauna en cultuurhistorie langs de Regge. Het thema ruimte voor de rivier en kans voor plant en dier staat centraal. Dit waterrijke gebied is de leefomgeving van veel bijzondere vogels, zoals bijvoorbeeld de ijsvogel. Daarnaast is er een grote diversiteit van planten en bomen aan te treffen waar de gidsen deelnemers meer over kunnen vertellen. (Foto: Charlotte Korbee)

HELLENDOORN - Een excursie om te genieten van de Regge en haar omgeving. Stevige, waterdichte schoenen of laarzen zijn een goed idee tijdens deze excursie in dit natte gebied. De wandeling duurt ongeveer twee uur, onderweg wordt er een kleine pauze gehouden.

Aanmelden voor deze activiteit is noodzakelijk en kan worden gedaan via www.landschapoverijssel.nl/activiteiten. Er is plaats voor maximaal acht personen. De kosten zijn 5 euro per volwassene en 3 euro per kind. Donateurs van Landschap Overijssel (+ gezinsleden op hetzelfde adres) of van één van de andere 12 Landschappen kunnen op vertoon van de donateurspas gratis mee.


Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via telefoonnummer 0529 - 40 17 31 of via mail info@land schapoverijssel.nl. Kijk voor meer ‘OpStap' excursies op:

landschapoverijssel.nl/opstap2023

Afbeelding