informatie
informatie Foto:

Vrijwilligervacatures

Aan de slag als vrijwilliger

Op www.hellendoorndoet.nl staan uiteenlopende vrijwilligersvacatures. Voor iedereen die aan de slag wil als vrijwilliger is er wel iets te vinden. Voor jong en oud, bij sport-, welzijn-, zorg- en natuurorganisaties. Hieronder een willekeurige greep uit de vacaturebank.

HELLENDOORN - HellendoornDoet!, onderdeel van De Welle, is een portaal voor vrijwilligerswerk in de gemeente. Organisaties die vrijwilligers zoeken, kunnen hier hun vacature plaatsen. Er staan op dit moment ongeveer 140 vacatures op www.hellendoorndoet.nl. Inwoners kunnen er gericht zoeken naar vrijwilligerswerk dat aansluit bij hun belangstelling en vaardigheden. Voor meer informatie of vragen kan er ook een afspraak gemaakt worden. Vrijwilligers van HellendoornDoet! helpen iedereen graag verder. Maak hiervoor bij voorkeur even een afspraak. Bel met 0548-638800 of stuur een e-mail naar hellendoorndoet@stichtingdewelle.nl.


Bruisen van energie

Energiecoöperatie Noabers & Co is op zoek naar bestuursleden en vrijwilligers. Neem samen het heft in eigen handen en draag bij aan een duurzame toekomstbestendige wereld.

Kijk voor meer info op de website onder vacaturenummer: 46230


Interessante ontmoetingen met statushouders

Vluchtelingenwerk van De Welle zoekt enthousiaste vrijwilligers voor de spreekuren. Spreekuurmedewerkers zijn verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen waarmee statushouders komen. Dat kan het lezen van een brief zijn, bellen met diverse instanties, regelen van een OV-kaart, enzovoort. Computervaardig en geduldig bij het bellen naar instanties? 

Kijk voor meer info op de website onder vacaturenummer: 46241


Duurzaamheidsinitiatieven en -ontwikkelingen bevorderen

Het team Duurzaamheidscentrum is op zoek naar vrijwilligers die voorlichtingen willen geven, aanwezig willen zijn in het duurzaamheidscentrum tevens repaircafé en zich in willen zetten tijdens de Week van de Duurzaamheid.

Kijk voor meer info op de website onder vacaturenummer: 46245

www.hellendoorndoet.nl