Afbeelding

Activiteiten tijdens Week van de Stenen Winkel

Algemeen

HELLENDOORN - De tweede landelijke ‘Week van de Stenen Winkel’ vindt in de week van 8 tot en met 14 mei 2023 plaats. Een initiatief om de lokale stenen winkel in het zonnetje te zetten en aandacht te creëren voor de waarde van deze winkels bij de consument. Ook lokale ondernemers Arno Hofman, Kyra Nekkers en Ilona Schuurman van de Primera, Love4Animals en The heArtshop uit Hellendoorn doen mee. 

Lokale winkels houden in de ‘Week van de Stenen Winkel’ allerlei feestelijke activiteiten op de winkelvloer om de kracht van stenen winkels te vieren, samen met hun klanten. Primera, Love4Animals en The heArtshop zijn de Hellendoornse winkels die deelnemen aan dit initiatief. 

De Primera bestaat al 20 jaar en de winkel is niet meer weg te denken uit het Hellendoorn. Love4Animals een winkel voor natuurlijke voeding en producten voor dieren, bestaat inmiddels een half jaar en The heArtshop, een creatieve cadeaushop en tekenatelier, twee jaar. Ook deze beide unieke winkels voegen echt iets toe aan het winkelaanbod in de Dorpsstraat. 

“We nemen deel aan de ‘Week van de Stenen Winkel’, omdat we aandacht willen vragen voor de charme en kracht van de lokale stenen winkel. Een praatje, wat extra aandacht voor je klanten, cadeautjes mooi inpakken en goede informatie over je producten, dat is wat de stenen winkel bijzonder maakt. Ook willen we onze klanten in deze week extra bedanken voor hun steun en aankopen. Zonder klanten zouden wij niet kunnen voortbestaan”, vertellen Arno, Kyra en Ilona.

“We kijken ernaar uit om samen met iedereen in Hellendoorn de kracht van onze lokale stenen winkels te vieren en nog eens te onderstrepen waarom deze winkels een plekje verdienen in ons centrum.” Tijdens de ‘Week van de Stenen Winkel’ vinden er ook bij Primera, Love4Animals en The heArtshop bijzondere activiteiten plaats. De winkels zullen feestelijk worden aangekleed, klanten die bij alle drie de winkels iets kopen maken kans op een mooie prijs, klanten krijgen een presentje om hen te bedanken voor hun aankoop, er zijn verlotingen en leuke kortingsacties.

Houd de social media pagina’s van deze winkels in de gaten voor meer informatie.