Afbeelding
Foto:

Ga met een knapzak op avontuur en vier de lente

Erve De Pas met herberg De Pas markeren nog steeds de plek waar vroeger de handelsroutes elkaar kruisten. Van oudsher een levendig punt. Dat zal op zondag 21 mei zeker niet anders zijn, dan wordt de lente gevierd. Het erf is tussen 13.00 uur en 17.00 uur het centrale vertrekpunt voor verschillende activiteiten. 

HAARLE - Medewerkers en vrijwilligers van Natuurmonumenten en medewerkers van Herberg de Pas werkten samen hard aan een gevarieerd programma. "Voor iedereen is er een mooie activiteit", vertelt boswachter Ellen van den Berg. "Het lente-thema voeren we overal in door. Het belooft een middag vol natuuravontuur te worden”.

Op het programma staan onder meer wandelingen over de Sprengenberg, demonstratie met bordercollies en schapen door de herder, schapen aaien, lekker Oerrr.... marshmallows bakken boven het vuur, knutselactiviteiten voor kinderen, een knapzaktocht met onderweg een pauze bij de imker, een lentemarkt met lokale producten, foodkramen van Herberg de Pas, mini-theater met interactieve zang en dans, wandelen met ezels en een fototentoonstelling over schapen.

Leden van Natuurmonumenten en leden van Oerrr betalen 3 euro per persoon. Niet-leden betalen 5 euro. Vooraf aanmelden scheel waarschijnlijk wachten bij de kassa. Aanmelden kan via de activiteitenagenda van Natuurmonumenten.

natuurmonumenten.nl