Diane, Vivian, Sharon en Carol gaan met elkaar naar Italië en beleven daar doldwaze avonturen.
Diane, Vivian, Sharon en Carol gaan met elkaar naar Italië en beleven daar doldwaze avonturen. Foto:

Nieuwe film te zien bij ZINema

Uit de film 'Book Club: The Next Chapter' blijkt wel dat vrouwen van 60+ alsnog doldwaze avonturen kunnen beleven. Deze dramatische comedy, die op verschillende dagen bij ZINema te zien is, laat zien dat het ouder worden gevierd kan worden. Vier 60+ vriendinnen, Diane, Vivian, Sharon en Carol, maken een ‘meidentrip' naar Italië. 

NIJVERDAL - De boel ontspoort al snel en wat een ontspannen vakantie had moeten zijn, verandert al snel in een uitzonderlijk avontuur. De levens van de vier vrouwen, worden veranderd wanneer ze zich aan de boekenreeks van ‘Fifty Shades of Grey' wagen. De film draait om het gegeven dat er altijd tijd is om het leven een nieuwe wending te laten nemen. Tijdens het reisje naar Italië komen er geheimen boven tafel en gaan de dames op avontuur. Zo hoeft Vivian niet te klagen over mannelijke aandacht, slaat Sharon een jong ding aan de haak, ontsnapt Diane aan de benauwende aandacht van haar dochters en kan Carol de sleur van haar huwelijk even achter zich laten.
Op de website van ZINiN is te zien wanneer de 'Book Club: The Next Chapter' draait. Kaarten à 9 euro zijn eveneens via de website te bestellen of af te halen bij de kassa van de Tourist Info / ZINiN Bibliotheek in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489.

www.zinin.com

film