Vrijwilligers gezocht die willen helpen bij het bloemschikactiviteit.
Vrijwilligers gezocht die willen helpen bij het bloemschikactiviteit. Foto:

De Welle is op zoek naar bloemschiktalent

Staat er wekelijks een prachtig, eigengemaakt bloemstuk op tafel? Wie ervan geniet om met bloemen te werken en dat talent graag met anderen wil delen, mag zich melden bij De Welle. 

NIJVERDAL - De Welle zoekt vrijwilligers die met enige regelmaat een bloemschikactiviteit willen begeleiden. Deze activiteiten zijn één keer per maand, onder andere in socioruimte De Eik in Hellendoorn en in het Kulthurhus in De Kruidenwijk in Nijverdal. Vrijwilligers denken mee over het bloemstuk dat de deelnemers gaan maken. Dit is mede afhankelijk van de tijd van het jaar. Denk aan Pasen, Koningsdag, herfst of kerst. Vrijwilligers zijn betrokken bij het inkopen en verzamelen van de benodigde materialen. Tijdens het bloemschikken geven ze tips en helpen ze waar nodig. Samen met een collega-vrijwilliger wordt ervoor gezorgd dat elke deelnemer met een eigengemaakt bloemstuk naar huis gaat en dat iedereen een fijne ochtend of middag heeft.

Meer weten? Neem dan contact op met De Welle, telefoon 0548-638810 of via info@stichtingdewelle.nl Meer informatie is ook te vinden op www.stichtingdewelle.nl