Informatiemarkt Sociaal Domein Welzijn, Zorg, Werk & inkomen.
Informatiemarkt Sociaal Domein Welzijn, Zorg, Werk & inkomen. Foto:

Vrijwilligers informeren mensen over allerlei zaken

Aanstaande zaterdag wordt er in de hal in het Huis voor Cultuur & Bestuur een informatiemarkt gehouden met als onderwerp "Welzijn, Zorg, Werk & inkomen".

NIJVERDAL - In de hal van het Gemeentehuis in Nijverdal zijn op zaterdag 13 mei van 13.00 tot 15.30 uur een 22-tal organisaties en stichtingen aanwezig om iedereen te informeren over hetgeen ze voor de inwoners van de gemeente kunnen betekenen. Onder meer Stichting De Welle, Stichting BOOM, Evenmens, Avedan, RIBW Nijverdal, Trefpunt Minima, Wmo-raad Hellendoorn en Noabers voor Noabers zijn aanwezig. 

De informatiemarkt wordt opgezet net als een echte warenmarkt en de deelnemers staan achter marktkramen. Dit is in Nederland nog niet eerder in deze vorm georganiseerd en het is dus voor iedereen een gelegenheid om er deel vanuit te maken door simpelweg gewoon even langs te komen en te kijken wat er te doen is. Gewoon even rondneuzen en folders meenemen is ook een optie.
Ook alle vrijwilligers die voor deze organisaties vaak veel werk verzetten zijn deze dag van harte welkom onder het motto: Met mekaar veur elkaar.