ZINiN BreinReis biedt hulp op het gebied van huur- en/of zorgtoeslag tijdens een gratis inloopmoment.
ZINiN BreinReis biedt hulp op het gebied van huur- en/of zorgtoeslag tijdens een gratis inloopmoment. Foto:

Inloopmoment huur- en/of zorgtoeslag ZINiN Nijverdal

ZINiN BreinReis biedt hulp bij het aanvragen of stopzetten van huur- en/of zorgtoeslag tijdens het gratis inloopmoment Huur- en Zorgtoeslag op vrijdag 26 mei tussen 09.30 en 10.00 uur in de ZINiN Bibliotheek.

NIJVERDAL - De belastingvrijwilligers van Stichting De Welle zitten iedere laatste vrijdag van de maand in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal klaar om te helpen met vragen over huur- en/of zorgtoeslag en bieden op die manier uitkomst. Men kan hier zonder afspraak terecht, alleen even melden aan de balie beneden in de bibliotheek is voldoende.

Wat mee te nemen?

Om goed advies te kunnen geven, moet een kopie van de belastingaangifte en gegevens over de eventuele huur van de woning meenemen. Wanneer er geen belastingaangifte wordt gedaan, dan moet jaaropgaaf of loonstrook van elke werkgever worden meegenomen. Neem ook DigiD mee.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Stichting De Welle via 0548-638810 of stuur een e-mail naar info@stichtingdewelle.nl Adres ZINiN Bibliotheek: Willem Alexanderstraat 7 te Nijverdal.