De SchuldHulpMaatjes van de Stichting BOOM en Het Hulpfonds helpen mensen met financiële problemen.
De SchuldHulpMaatjes van de Stichting BOOM en Het Hulpfonds helpen mensen met financiële problemen. Foto:

Inloopspreekuur financiën biedt hulp bij problemen

Moeite om rond te komen? Kom naar het Inloopspreekuur Financiën. ZINiN BreinReis biedt gratis hulp bij het verkrijgen van overzicht in de financiën.

NIJVERDAL - Geen overzicht meer over de financiën? Achter met het betalen van de huur? Bang voor aanmaningen en blijft de post ongeopend liggen? Blijf er niet mee zitten en kom zo snel mogelijk naar het Inloopspreekuur Financiën in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal op donderdag 25 mei tussen 18.30 en 19.30 uur. Hier zitten de SchuldHulpMaatjes van de Stichting BOOM en Het Hulpfonds klaar om iedereen met raad en daad terzijde te staan, zodat ze met een gerust hart de post weer kunt openen.
De SchuldHulpMaatjes helpen al ruim tien jaar mensen die niet of nauwelijks rond kunnen komen van hun geld. Dit kan komen door het verliezen van een partner of een baan. Het hebben van schulden kan hiervan een gevolg zijn. Het is belangrijk om de schulden niet verder op te laten hopen en op tijd hulp te zoeken.
Voor het Inloopspreekuur Financiën is geen afspraak nodig, even melden aan de balie van de ZINiN Bibliotheek Nijverdal aan de Willem Alexanderstraat 7 is voldoende. De hulp is geheel kosteloos.