Afbeelding
Foto:

Meerdere activiteiten bij Special Friends Sportdag

De Special Friends Sportdag komt steeds dichterbij. Daarom wil de organisatie iedereen er graag aan herinneren dat er maar 20 dagen over zijn om aan te melden. Leeftijd of beperking spelen geen rol. Neem broers, zussen, nichtjes, neefjes, vriendjes en vriendinnetjes mee. Ze zorgen voor een vermakelijk dagprogramma met sport, spel maar ook ontspanning, yoga en massages. Deelname is gratis.

TWENTE - De organisatie is er trots op om te kunnen zeggen dat ze met meer dan 15 sporten een geweldig programma hebben samengesteld, in samenwerking met vele verenigingen en partners. Van gymnastiek tot hockey, skeeleren tot dansen, hoogspringen tot framerunnen, en zelfs skiĆ«n op een heuse piste. Naast het sporten zijn er ook allerlei spellen zoals mega Jenga, Mega Vier op een Rij, Stokvangen, Oud Hollandsche Spelen en voor de hoogvliegers staat er een bungeetrampoline. 

Rondom het FBK Stadion wordt een voetbaltoernooi en Unified Tennis Toernooi georganiseerd en op 't Rutbeek in Enschede is er keuze voor een clinic zeilen. Ook voor deze opties moet er voortijdig aangemeld worden via de website. Bij twijfel, bedenk dan dat er nog ruimte is voor twee teams voor het voetbaltoernooi. 

De Special Friends Sportdag wordt afgetrapt met een opening en warming-up in het FBK Stadion en als klap op de vuurpijl wordt de dag feestelijk afgesloten met een optreden van Ronnie Ruysdael. Inschrijving is mogelijk tot en met 1 juni. Aanmelden kan via www.specialsporteventstwente.nl/nieuws/programma-specials-friends-sportdag-2

Feestelijke afsluiting met Ronnie Ruysdael. (Foto: Shutterstock