Volgende week gaat SVVN op bezoek in Wierden bij Juventa’12 voor de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen.

SVVN wint van gemeentegenoten VV Hellendoorn bij thuiswedstrijd

Algemeen

NIJVERDAL/HELLENDOORN - Zaterdag 20 mei speelde SVVN haar laatste thuiswedstrijd van het reguliere seizoen. De gemeentegenoten VV Hellendoorn kwamen op bezoek.

Zo’n 20 seconden na de aftrap wordt de bal teruggespeeld op keeper Max Hulsebos van Hellendoorn. Nick Snellink zet druk en de keeper speelt de bal in de voeten van Teun Bakhuis die de bal in het doel schiet. Om maar even van een flitsende start te spreken!

In de achtste minuut geeft Tijn Poortman een diepe bal vanaf rechts. Een verdediger van Hellendoorn schat de bal verkeerd in en geeft Tygo Vliek daardoor een vrije doortocht naar de keeper. Daar weet Tygo wel raad mee en hij schuift de bal onder de keeper in het doel: 2-0.

Toch verloopt niet alles naar wens deze middag. Al in de 16de minuut moet Nick Snellink geblesseerd het speelveld verlaten. Gaandeweg komt Hellendoorn beter aan voetballen toe en krijgen ze ook kansen. Een voorzet van rechts beland op het hoofd van een aanvaller die van dichtbij de aansluitingstreffer lijkt te gaan scoren. Maar dan is er niet rekening gehouden met Patriz Loohuis die met een miraculeuze redding zijn doel weet schoon te houden.

Toch komt een minuut later die treffer er wel. Ruben Hendriks stoomt op vanaf rechts en geeft de bal op Kem Roeloffzen. Nu is zelfs Patriz kansloos en staat het 2-1. Het laatste wapenfeit van de eerste helft komt van de voet van Marvin Thomas. Op de rand van de zestien schiet hij op doel. Keeper Hulsebos tikt de bal stijlvol over zijn doel. Zo gaat SVVN de rust in met een voorsprong.

In de tweede helft gaan de gasten naarstig op zoek naar de gelijkmaker. In de 66e minuut is het raak maar dan aan de andere kant. Een voorzet van links wordt doorgekopt door een verdediger van Hellendoorn en zet Marvin Thomas oog in oog met de keeper. Marvin jast de bal hoog tegen de touwen: 3-1. SVVN lijkt op rozen te zitten door deze ruime voorsprong, maar krap twee minuten later slinkt deze alweer. Bram Kamphuis schakelt met een simpele schijnbeweging zijn directe tegenstander uit en passeert Patriz Loohuis met buitenkant rechts: 3-2. Zo wordt het nog billenknijpen de laatste twintig minuten. Hellendoorn gaat op zoek naar de gelijkmaker terwijl SVVN juist de overwinning over de streep wil trekken. Dit lukt uiteindelijk niet en dus wint SVVN.

Op 27 mei gaat SVVN op bezoek in Wierden bij Juventa’12 voor de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen. De wedstrijd begint om 14.30 uur.