57 gasten en 15 vrijwilligers gingen in twee bussen op pad naar Emsflower en naar het tuincentrum.
57 gasten en 15 vrijwilligers gingen in twee bussen op pad naar Emsflower en naar het tuincentrum. Foto:

Uitstapjes dankzij loten

De afdeling Nijverdal van de Zonnebloem kon op donderdag 25 mei gasten, na een onderbreking van drie jaar, weer een uitstapje met de bus aanbieden. 57 gasten en 15 vrijwilligers gingen in twee bussen op pad. Onder een licht bewolkte hemel vertrokken de deelnemers om 12.30 uur vanaf de markt in Nijverdal met de bussen van Ter Beek Reizen uit Tubbergen.

NIJVERDAL - Dit keer werd er naar Emsflower in Emsburen gereden. Hier kregen ze met behulp van een gids een rondleiding door het bedrijf met een uitleg over de teelt van onder andere tomaten, druiven, en over het productieproces van de eenjarige plantjes die daar worden geteeld.

Velen brachten ook nog een bezoek aan het tuincentrum. Rond 5.00 uur vertrokken de deelnemers naar Weerselo, naar Ensink Party Zalencentrum, waar de hele groep getrakteerd werd op een diner. 

De organisatie bedankt iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. In het bijzonder wordt Stichting Ondersteuning Senioren Hellendoorn-Nijverdal bedankt die door middel van subsidies deze busreis mede mogelijk heeft gemaakt. De Zonnebloem Nijverdal kan worden ondersteund door loten te kopen via

www.zonnebloem.nl/loten/p/a00584

informatie
Afbeelding