Afbeelding
Foto:

Eindeloos genieten

Bij BSK Keukens aan de Nijverheidsstraat in Rijssen koop je de keuken van je dromen voor een verrassend betaalbare prijs. All-in, dus standaard geleverd met vijf topmerk-apparaten, vijf jaar zorgeloze BSK Garantie en de zekerheid van een uitstekende service. 


Keukenshoppen moet vooral leuk zijn

Bij BSK Keukens zijn ze ervan overtuigd dat een nieuwe keuken kopen vooral léuk moet zijn. De voorpret in de showroom, het zoeken naar de juiste sfeer, materialen en apparatuur.... Een inspirerende ontdekkingsreis waarin alles vlekkeloos verloopt van vertrek tot aankomst: vanaf je bezoek aan de showroom tot en met een foutloze plaatsing. 


Voor een betaalbare prijs, zonder vervelende verrassingen en opdringerig gedoe.


Verrassend Paasvoordeel

Ter gelegenheid van de komende paasdagen worden alle kopers dit weekend getrakteerd op een aantal smakelijke acties. Zo kies je zelf een geweldig cadeau uit, je hebt de keuze tussen gratis montage van je keuken of een kokend water kraan cadeau. En voor elke bezoeker staat er ook een smakelijke attentie klaar. Ben je benieuwd naar de keukencollectie van BSK Keukens? Breng dan dit weekend een bezoek aan onze showroom. Tweede paasdag zijn wij ook geopend van 12.00 – 17.00 uur.

BSK Keukens | Nijverheidsstraat 42a | Rijssen | T: 0548-538 666 | W: www.bskkeukens.nl