Bauke Bakker staat garant voor een spetterende avond!
Bauke Bakker staat garant voor een spetterende avond! Foto:

Bauke Bakker brengt muzikaal eerbetoon aan Sting & The Police

Podiumbeest Bauke Bakker van Her Majesty staat bekend als de best zingende drummer én de best drummende zanger van Nederland. Samen met de band The Soul Cages brengt hij op zaterdag 13 april een eerbetoon aan de muziek van Sting en The Police in het ZINiN Theater in Nijverdal. Bauke Bakker weet het authentieke stemgeluid van Sting op fenomenale wijze te benaderen.

NIJVERDAL - Een eerbetoon aan de muziek van Sting en The Police, laat dat maar aan Bauke Bakker & The Soul Cages over. Al van kinds af aan werd Bauke sterk beïnvloed door de muziek van The Police en het solowerk van hun voorman Sting. Het heeft zijn vorm voor een groot deel bepaald: het kenmerkende geluid van Sting is terug te horen terug in zijn stem en zijn drumwerk is geïnspireerd op de onnavolgbare stijl van Police-drummer Stewart Copeland.

Verwacht in deze show grote hits als ‘Roxanne’, ‘Message In A Bottle’, ‘If I Ever Lose My Faith In You’ en ‘Every Little Thing She Does Is Magic’, maar geniet ook van minder bekende pareltjes en de eigen draai die Bauke en zijn Soul Cages er aan geven. De avond is gemarineerd met verhalen en achtergronden. Bauke & The Soul Cages leiden het publiek rond in de wereld van Sting & The Police met zichtbaar speelplezier en heel veel energie! The Soul Cages bestaat uit louter topmuzikanten. Zij spelen of hebben gespeeld met Typhoon, Suzan en Freek, MARUTYRI, Krystl, Bertolf, Her Majesty, Matt Simons, The Bluebirds, The Analogues en vele anderen. 

Bauke Bakker en The Soul Cages Staan op zaterdag 13 april om 20.15 uur op het podium. Kaarten à 24,50 euro zijn te reserveren via www.zinin.com

Pen