Ervaar hoe mooi het Reggedal in de lente is tijdens de ZorgSaam Reggedaltrail.
Ervaar hoe mooi het Reggedal in de lente is tijdens de ZorgSaam Reggedaltrail. Foto:

Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail

De Carbidtocht kon afgelopen jaar niet doorgaan in verband met de hoge waterstand, maar met de ZorgSaam Reggedaltrail kunnen zowel hardlopers als wandelaars hun hart ophalen. 

HELLENDOORN - Er wordt gestart vanaf sportpark de Voordam om vervolgens de deelnemers langs de overs van de Regge te voeren. Voor de hardlopers zijn er routes van 10, 17,5 en 25 kilometer uitgezet en deze starten om respectievelijk 10.30, 10.00 en 9.30 uur. Wandelaars kunnen kiezen uit 5 en 10 kilometer en starten tussen 10.05 en 10.15 uur.

Voorinschrijving, open tot en met donderdag 4 april 12.00 uur via www.zorgsaamloperscompany.nl/kalender, wordt aangeraden om zeker te zijn van deelname. Op de website is ook uitgebreide informatie over dit evenement te vinden.

Na afloop van de tocht wacht de deelnemers een hartelijk welkom in de kantine van vv Hellendoorn, waar men onder het genot van een gratis consumptie en een assortiment aan warme en koude dranken, de ervaringen van de dag kan delen. De ZorgSaam Reggedaltrail belooft niet alleen een fysieke uitdaging te zijn maar ook een kans om het Reggedal in de lente te ervaren. Deze kans mag je niet missen.

Afbeelding