Wandeltochten van verschillende lengte door de natuur in de omgeving van Hellendoorn.
Wandeltochten van verschillende lengte door de natuur in de omgeving van Hellendoorn.

Wandel mee in sportief weekend in Hellendoorn

Algemeen

HELLENDOORN - Het nationaal kampioenschap Cross wordt gehouden in het weekend van 25 en 26 februari. Voordat het kampioenschap van start gaat, kunnen wandelaars op zaterdag 25 februari genieten van een wandeling door de omgeving van Hellendoorn. 

“We vinden het belangrijk dat naast wedstrijdsporters ook aandacht is voor recreatiesporters, zoals wandelaars”, meldt Joop van Nijen, voorzitter van de Stichting Sportevenementen Hellendoorn-Nijverdal. De SSHN is hoofdsponsor van het evenement en wil veel mensen in beweging krijgen tijdens het NK weekend. “Om te zorgen dat iedereen mee kan doen, hebben we de prijzen voor deelname aan de wandeltochten laag gehouden. Bovendien worden wandelaars verwend met koffie en krentenwegge vooraf en een kop soep na afloop.” 

Er kan gekozen worden uit routes van 20, 10, 5 en 3 kilometer. Start en finish van de wandeltochten zijn bij manege ‘t Oale Spoor aan de Pastoor Rientjesstraat in Hellendoorn. Wandelaars kunnen alle afstanden starten tussen 9.30 en 9.45 uur. Wandelaars voor de 10 en 20 kilometer betalen 3,50 euro voor de 3 en 5 kilometer zijn de kosten 2,50 euro. Aanmelden kan op nkcrosshellendoorn.nl

Afbeelding
'Priscilla': Leven naast Elvis allesbehalve een sprookje 10 uur geleden
Afbeelding
Het einde is in zicht 17 uur geleden
Afbeelding
Creatieve inloopochtend voor minima 22 uur geleden
Afbeelding
Toneelvoorstelling 'In de Lift' te zien in het ZINiN Theater 7 mei, 19:38
Afbeelding
Een pittige thuiswedstrijd voor NKC '51 1 7 mei, 17:53
Afbeelding
Risico om te degraderen groter voor SVVN na verlies 7 mei, 16:05
Afbeelding
Van hoog naar laag: ontdek de Sallandse Heuvelrug per fiets! 7 mei, 13:21
De Oude Twentse weg loopt al eeuwen door de gemeente Hellendoorn en was al in de dertiende eeuw een belangrijke verbinden tussen Twente en Zwolle.
HKHN verzorgt lezing over de stokoude Twentseweg 4 mei, 18:01