Het eerste In Het Volkspark festival werd gehouden in 2022.
Het eerste In Het Volkspark festival werd gehouden in 2022. Foto: Tom Doms

Laatste kaarten In Het Volkspark festival

Algemeen

ENSCHEDE - Over een aantal weken is het zover: de tweede editie van popfestival ‘In Het Volkspark’ op 8 juli in Enschede. Een ideale dag uit voor vriendengroepen of gezinnen met de beste artiesten van Nederland. Naast optredens op één van de drie podia van het festival is er een keur aan foodtrucks en een plein met speciaalbieren en bijzondere wijnen. Het festival is inmiddels voor 96 procent uitverkocht, de allerlaatste kaarten zijn nu verkrijgbaar via www.inhetvolkspark.nl.

In Het Volkspark is een popfestival in het oudste park van Enschede, dat wordt georganiseerd door de organisatoren van festivals als Freshtival en Concert at SEA. Het Volkspark is om meerdere redenen bijzonder. Ooit in het hoogtij van de textielindustrie begonnen als landgoed, daarna aan de stad gegeven en verworden tot een park voor het volk. Als oudste Volkspark van Nederland gelegen in het hart van de stad Enschede, doet het haar naam eer aan. 

Het festival brengt pop- en feestliefhebbers van alle leeftijden samen met optredens op drie podia van onder anderen Guus Meeuwis, Suzan & Freek, Racoon, RONDÉ, Son Mieux, Mental Theo, John West, Jody Bernal, Tino Martin, Emma Heesters en STUK in een gezellige sfeer. Ook de meerdere foodtrucks en een speciaal bierenpaviljoen en wijnbar dragen bij aan de gezellige sfeer van dit festival.

“Het is mooi om te zien dat zo veel mensen een kaart in huis hebben gehaald voor het In Het Volkspark festival. Het programma is een mooie combinatie van grote Nederlandse popartiesten en een feestprogramma in de tent en het feestcafé. Het belooft weer een mooie festivaldag te worden op onze drie podia voor jong en oud op zaterdag 8 juli in het Volkspark”, aldus festivaldirecteur Eric van Oosterbaan van Absolutely Fresh. 

In Het Volkspark festival begint op 8 juli om 14.00 uur in Het Volkspark in Enschede en zal tot 23.00 uur duren. Kaarten voor het festival zijn nog te verkrijgen via www.inhetvolkspark.nl

Winactie

Wil jij de allerlaatste tickets winnen? DWF media heeft de laatste tickets weten te bemachtigen en heeft een winactie voor haar lezers. Stuur uiterlijk vrijdag 30 juni een e-mail naar lezersactie@dwfmedia.nl. Vermeld in je mail naam én voor welke artiest je speciaal naar het ‘In Het Volkspark festival’ wilt gaan. Winnaars krijgen uiterlijk dinsdag 4 juli bericht.

Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 25 minuten geleden
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 4 uur geleden
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 uur geleden
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 18 uur geleden
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 23 uur geleden
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' gisteren
Afbeelding
Tweede Internationaal G-team Toernooi bij vv DES 16 mei, 08:10
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 16 mei, 08:00