Afbeelding

SVVN verliest van hekkensluiter De Esch

Sport

In de thuiswedstrijd van afgelopen zaterdag speelde SVVN tegen hekkensluiter De Esch. SVVN speelde onder hun gebruikelijke niveau en verloor daardoor met 1-2.

In de 16e minuut geeft Maarten Siemerink een bal van achteruit. De bal bereikt Timon Dreierink en hij verschalkt Patriz Loohuis met een lage schuiver. De Esch verzuimde de score op te voeren. Zo schoot Lars Roelink voor een leeg doel over. In de 21e minuut ziet Patriz Loohuis twee aanvallers op zich af komen. Patriz redt op de inzet van Job Klievik. De doelman is enige die met zijn optreden in deze wedstrijd een voldoende scoort.

In de 27e minuut weet SVVN de stand gelijk te trekken. Tijn Poortman weet de bal met een sliding voor het doel te krijgen. Joep Beene kapt zijn man uit en tipt de bal met buitenkant rechts in het doel. Ondanks de gelijke ruststand weet SVVN dat het de tweede helft beter moet.

Helaas gaat SVVN in de tweede helft op dezelfde voet verder. Al in de 46e minuut krijgt Koen Timan de kans om De Esch weer op voorsprong te schieten. Ook deze kans laat De Esch onbenut. In de 70e minuut frommelt Luuk Beckmann vanaf links de bal langs zijn tegenstander en schuift de 1-2 binnen en dit is ook de eindstand. De Esch neemt de drie punten mee naar huis.

De eerstvolgende wedstrijd is zaterdag 9 maart. Dan wacht SVVN een uitwedstrijd tegen SV Losser.

Joep Wagenmans van VV Hellendoorn maakte de openingstreffer. (Foto: Wim Beunk)