Bureau Techniek opent een nieuwe vestiging in Nijverdal. Dit maakt het voor technische detachanten uit de regio mogelijk om langs te komen aan de Alessandro Voltastraat 1 in Nijverdal.
Bureau Techniek opent een nieuwe vestiging in Nijverdal. Dit maakt het voor technische detachanten uit de regio mogelijk om langs te komen aan de Alessandro Voltastraat 1 in Nijverdal.

Bureau Techniek opent een nieuwe vestiging in Nijverdal

Algemeen

NIJVERDAL - Bureau Techniek heeft onlangs een nieuwe vestiging geopend aan de Alessandro Voltastraat in Nijverdal. Met de opening van deze vestiging hebben ze het regionale netwerk, naast de vestigingen in Kampen, Heerenveen en Harderwijk, uitgebreid naar het oosten van Nederland. Onder leiding van Marjolein Korenromp wordt er door het team dagelijks contact gelegd met technische professionals en bedrijven binnen de technische sector. 

Bureau Techniek is specialist in het bemiddelen en opleiden van mensen naar duurzame, technische banen. ‘’Het grote en diverse aanbod aan werkgevers zorgt ervoor dat we voor kandidaten snel een geschikte werkplek kunnen vinden. Ons netwerk bestaat uit bedrijven die personeel nodig hebben voor technische functies. Dat kan uiteenlopen van bijvoorbeeld elektromonteurs tot werktuigbouwkundigen’’, zegt Marjolein. Vanuit de locaties in Kampen, Heerenveen, Harderwijk en sinds kort ook Nijverdal, zoekt Bureau Techniek naar geschikt personeel dat een baan zoekt of een opleiding wil volgen. Daarmee bedienen ze een groot gedeelte van Nederland dat opzoek is naar een baan in de techniek.  

‘’Met het openen van de nieuwe vestiging in Nijverdal hebben we ons regionale netwerk uitgebreid naar de regio Salland/Twente. De opening van de vestiging ligt in lijn met onze visie om specialist te zijn in Midden- en Noord Nederland in het bemiddelen en opleiden van mensen in techniek, waarbij duurzaamheid centraal staat’’, vertelt Marjolein. Er is gekozen voor de locatie Nijverdal, omdat dit onderdeel is van de stedendriehoek Nijverdal, Rijssen en Almelo. ‘’Een erg technisch georiënteerde regio, waarin wij vanuit onze ervaring een toegevoegde waarde zien voor de arbeidsmarkt. Vanuit Nijverdal kunnen wij tevens in de tussengelegen gebieden van de vestigingen goed met elkaar samenwerken en bemiddelen naar mooie technische banen’’, legt Marjolein uit.

Marjolein Korenromp was al meerdere jaren werkzaam als consultant op de vestiging in Kampen en had de wens om een vestiging van Bureau Techniek te starten in de buurt van haar woonplaats. ‘’Doordat Bureau Techniek de doelstelling heeft om de ontwikkeling van collega’s te stimuleren, zijn wij de markt gaan verkennen en zagen we Nijverdal als een mooie kans’’, vertelt Marjolein.  

‘’Je kunt bij ons langskomen als je op zoek bent naar een technische vacature in Nijverdal en omgeving’’, geeft Marjolein aan. De specialisten van Bureau Techniek Nijverdal denken graag met jou mee. Meer informatie is te vinden op de website of bel gerust naar de vestiging tel. 0548-227023.

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 12 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17