Afbeelding

Nieuwe Pop-up Store opent in Nijverdal

Algemeen

NIJVERDAL - Enkele ondernemers zijn bereid geweest het winkelpand van de oude Blokker/Braakman C aan de Grotestraat 180 ter beschikking te stellen aan Stichting De Welle en Stichting Noabers voor Noabers. In dat pand wordt door de stichtingen een Pop-up Store ingericht. De officiële opening zal zijn op vrijdag 3 juni om 10.00 uur. 

In deze Pop-up Store zal kleding, bedlinnen, huishoudelijk textiel, speelgoed, en nog veel meer aangeboden worden. Er is zelfs een kunstuitleen. De winkel zal gedurende ongeveer negen maanden open zijn op dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur en vrijdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur. “Het is een mooi initiatief waarmee er weer veel mensen blij gemaakt kunnen worden in deze toch al moeilijke tijden”, aldus de stichtingen. 

De medeburgers die bij de stichtingen, die zich inzetten voor de minima en/of vluchtelingen, bekend zijn, ontvangen voor vrijdag 3 juni een strippenkaart en een begeleidende brief. Met deze strippenkaart kunnen zij tien keer gratis komen winkelen. Is de kaart vol, dan ontvangen zij een nieuwe in de winkel. Medeburgers, die tot de doelgroep horen maar geen enveloppe hebben ontvangen, kunnen een e-mail sturen naar noabersvoornoabers@outlook.com of zich tijdens de openingstijden melden bij de winkel.

De officiële openingshandeling zal op vrijdag 3 juni om 10.00 uur verricht worden door de nieuwe wethouder sociaal domein Peter Lage Venterink. De winkel is die vrijdag geopend tot 14.00 uur.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 19 mei, 12:41
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11