Afbeelding

Nieuwe Pop-up Store opent in Nijverdal

Algemeen

NIJVERDAL - Enkele ondernemers zijn bereid geweest het winkelpand van de oude Blokker/Braakman C aan de Grotestraat 180 ter beschikking te stellen aan Stichting De Welle en Stichting Noabers voor Noabers. In dat pand wordt door de stichtingen een Pop-up Store ingericht. De officiële opening zal zijn op vrijdag 3 juni om 10.00 uur. 

In deze Pop-up Store zal kleding, bedlinnen, huishoudelijk textiel, speelgoed, en nog veel meer aangeboden worden. Er is zelfs een kunstuitleen. De winkel zal gedurende ongeveer negen maanden open zijn op dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur en vrijdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur. “Het is een mooi initiatief waarmee er weer veel mensen blij gemaakt kunnen worden in deze toch al moeilijke tijden”, aldus de stichtingen. 

De medeburgers die bij de stichtingen, die zich inzetten voor de minima en/of vluchtelingen, bekend zijn, ontvangen voor vrijdag 3 juni een strippenkaart en een begeleidende brief. Met deze strippenkaart kunnen zij tien keer gratis komen winkelen. Is de kaart vol, dan ontvangen zij een nieuwe in de winkel. Medeburgers, die tot de doelgroep horen maar geen enveloppe hebben ontvangen, kunnen een e-mail sturen naar noabersvoornoabers@outlook.com of zich tijdens de openingstijden melden bij de winkel.

De officiële openingshandeling zal op vrijdag 3 juni om 10.00 uur verricht worden door de nieuwe wethouder sociaal domein Peter Lage Venterink. De winkel is die vrijdag geopend tot 14.00 uur.

Afbeelding
'Wij willen een gezellige kerstborrel' 14 uur geleden
Afbeelding
'Het is ontzettend leuk om te doen' 18 uur geleden
Afbeelding
SamenZijn weer op HOi fm 19 uur geleden
Afbeelding
'Je komt makkelijk in de verleiding' 22 uur geleden
Afbeelding
La Syndicaliste: schokkend en waargebeurd verhaal 2 dec., 19:24
Afbeelding
Midwinterhoornwandeling 2 dec., 17:44
Afbeelding
Open avond Kring Kunst in de Kamer Nijverdal 2 dec., 12:08
Afbeelding
Komt SOS met vervolg symposium? 2 dec., 10:10