Afbeelding

Nieuwe Pop-up Store opent in Nijverdal

Algemeen

NIJVERDAL - Enkele ondernemers zijn bereid geweest het winkelpand van de oude Blokker/Braakman C aan de Grotestraat 180 ter beschikking te stellen aan Stichting De Welle en Stichting Noabers voor Noabers. In dat pand wordt door de stichtingen een Pop-up Store ingericht. De officiële opening zal zijn op vrijdag 3 juni om 10.00 uur. 

In deze Pop-up Store zal kleding, bedlinnen, huishoudelijk textiel, speelgoed, en nog veel meer aangeboden worden. Er is zelfs een kunstuitleen. De winkel zal gedurende ongeveer negen maanden open zijn op dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur en vrijdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur. “Het is een mooi initiatief waarmee er weer veel mensen blij gemaakt kunnen worden in deze toch al moeilijke tijden”, aldus de stichtingen. 

De medeburgers die bij de stichtingen, die zich inzetten voor de minima en/of vluchtelingen, bekend zijn, ontvangen voor vrijdag 3 juni een strippenkaart en een begeleidende brief. Met deze strippenkaart kunnen zij tien keer gratis komen winkelen. Is de kaart vol, dan ontvangen zij een nieuwe in de winkel. Medeburgers, die tot de doelgroep horen maar geen enveloppe hebben ontvangen, kunnen een e-mail sturen naar noabersvoornoabers@outlook.com of zich tijdens de openingstijden melden bij de winkel.

De officiële openingshandeling zal op vrijdag 3 juni om 10.00 uur verricht worden door de nieuwe wethouder sociaal domein Peter Lage Venterink. De winkel is die vrijdag geopend tot 14.00 uur.

Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 1 uur geleden
Afbeelding
Koning maakt kennis met talenten Kleurrijk 4 uur geleden
Afbeelding
Vijf films te zien in meivakantie bij ZINema 7 uur geleden
Afbeelding
SVVN speelt gelijk tegen Wilhelminaschool: 0-0 11 uur geleden
Afbeelding
Hertruiters springen zich in de prijzen 21 uur geleden
Het begin van Koningsdag vorig jaar. Na de opening door Ewald Aaltink en de burgemeester kon het feest echt beginnen.
Volop vertier tijdens Koningsdag Nijverdal 21 apr, 18:17
Overal in de gemeente zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen.
Koningsdag Marle 21 apr, 14:16
Afbeelding
Winkelen bij Voedselbank Hellendoorn 21 apr, 11:46