Afbeelding

Haal Pietenzwemdiploma in zwembad Het Ravijn

Algemeen

NIJVERDAL - Bij Ouder en kind - zwemmen in zwembad Het Ravijn kunnen kinderen op 29 november en 1 december hun Pietenzwemdiploma halen. Ze raken deze dinsdag- en donderdagochtend met het thema ‘Pietenzwemdiploma’ op een leuke en speelse wijze nog meer vertrouwd met het water.

Kinderen leren samen met zwempiet tijdens het Ouder en kind - zwemmen allerlei overlevingsvormen, ze kijken onder water en leren allerlei trucjes, waardoor ze watervrij worden. Het belooft een gezellige ochtend te worden met veel gespring en gespetter!

Ouder en kind - zwemmen is een heerlijk moment voor ouders, grootouders en/of verzorgers om samen te genieten van hun (klein)kind in het warme water van het Recreatiebad. Er is gratis oppas aanwezig. Tijdens het Ouder en kind - zwemmen op de dinsdag of de donderdag zijn ouders, opa’s en oma’s of de oppas van harte welkom. De prijs is 4,95 euro voor ouder en kind. Kom je met twee kinderen dan betaal je voor het tweede kind 3,50 euro.

Kijk voor meer informatie met name over de tijden en tarieven op de website van zwembad Het Ravijn of bel de receptie, telefoon 0548-630 600.

Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 10 uur geleden
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 12 uur geleden
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 17 uur geleden
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 19 uur geleden
Afbeelding
Tweede Internationaal G-team Toernooi bij vv DES 21 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 21 uur geleden
Afbeelding
Column: Achteraf... 15 mei, 20:15
Gijs en Barry helpen klanten nog tot 1 juni.
Plentyparts Nijverdal sluit per 1 juni de deuren 15 mei, 18:09