Afbeelding

Glow & Swim in Het Ravijn

Algemeen

NIJVERDAL - Tijdens de kerstvakantie zijn er speciaal voor kinderen in de basisschoolleeftijd magische ‘glow & swim’-activiteiten in Het Ravijn. Op dinsdag 3 januari is de sporthal van Het Ravijn omgetoverd tot een wonderlijk ‘Glow in the dark-speelfestijn’. Van 11.00 tot 16.00 uur kan worden geklommen, geklauterd op en gespeeld met de verschillende speelelementen, zoals een stormbaan, glow in the dark springkussens en interactieve spelen. Ook recreatief zwemmen in zwembad Het Ravijn is mogelijk. Dresscode voor glow in the dark-speelfestijn in de sporthal: witte of fluoriserende kleding om lekker op te vallen.

Op vrijdag 6 januari tussen 19.00 en 21.00 uur is er in zwembad Het Ravijn een ‘Glow zwemdisco’. De zwemdisco is bedoeld voor kinderen met A en B zwemdiploma. Het zwembad wordt deze avond omgetoverd tot een zwemdiscotheek met speciale glow in the dark-effecten. Ook is er veel uitdagend glow in the dark spelmateriaal. Kom dus samen met vrienden en vriendinnen swingen in en op het water.

Het tarief voor Glow & Swim op 3 januari is 8 euro voor kinderen en 4 euro voor begeleiders. Voor de Glow zwemdisco op 6 januari is het tarief 4 euro. Voor beide activiteiten samen geldt een tarief van 10 euro per kind.

Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 9 uur geleden
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 12 uur geleden
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 17 uur geleden
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 19 uur geleden
Afbeelding
Tweede Internationaal G-team Toernooi bij vv DES 21 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 21 uur geleden
Afbeelding
Column: Achteraf... 15 mei, 20:15
Gijs en Barry helpen klanten nog tot 1 juni.
Plentyparts Nijverdal sluit per 1 juni de deuren 15 mei, 18:09