Afbeelding

Doelen bereiken met de online JobOn Training

Algemeen

HELLENDOORN - Als je weet wat je wilt bereiken op het gebied van werk, kom je stapje voor stapje dichterbij dat ene doel: die ene droombaan die jou als een jas pastVolg op dinsdag 20 december om 10.00 uur de gratis Online: ‘JobOn Training: Kom en in actie en bereik je doel’ via de ZINiN Bibliotheek en leer hoe je erachter komt wat je doelen zijn om die droombaan te vinden. 

Na de kennismaking met de andere cursisten wordt begonnen met het invullen van een persoonlijk canvas. Aan de hand van individuele en gezamenlijke opdrachten wordt een persoonlijke actieplan gemaakt waarmee doelen bereikt kunnen worden.

Deze training geeft ook inzicht in de belemmeringen die worden ervaren. Tegelijkertijd worden andere werkzoekenden in de regio Twente ontmoet en dat geeft de mogelijkheid om het eigen netwerk te vergroten.

Aanmelden

Aanmelden op www.zinin.com is noodzakelijk om deel te kunnen nemen via een Zoomlink, die na aanmelding wordt toegestuurd. Aanmelden mag ook bij de balie van de ZINiN Bibliotheek Nijverdal / Tourist Info.

www.zinin.com

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 12 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17