Afbeelding
Foto: Shutterstock

Winterwonderlanddisco

Algemeen

NIJVERDAL - In zwembad Het Ravijn is op vrijdag 10 februari voor kinderen in de basisschoolleeftijd een Winterwonderlanddisco. De zwemdisco staat geheel in het teken van koning Winter. Zo drijven er ‘sneeuwballen’ in het water en kan van ‘ijsschots’ naar ‘ijsschots’ worden gesprongen. Ook DJ Thomas is van de partij.

Voor deze zwemdisco moet wel vooraf gereserveerd worden. Dit kan via: https://www.supersaas.nl/schedule/Zwembad_Het_Ravijn/Discozwemmen. Reserveren of direct een kaartje kopen bij de receptie van het zwembad is ook mogelijk. Tip: neem vrijdagavond ook een muntje van 0,50 euro mee voor de locker.

De Winterwonderlanddisco is op 10 februari van 19.00 tot 21.00 uur in zwembad Het Ravijn. Entree is 4,50 euro per persoon. Meer informatie via de receptie, 0548-630600, of www.hetravijn.nl.

Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 24 minuten geleden
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 12 uur geleden
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 14 uur geleden
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 20 uur geleden
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 21 uur geleden
Afbeelding
Tweede Internationaal G-team Toernooi bij vv DES gisteren
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online gisteren
Afbeelding
Column: Achteraf... 15 mei, 20:15