Afbeelding

Drietal nieuwe films gaan draaien bij ZINema

Algemeen

NIJVERDAL - In de komende weken gaan er bij ZINema weer nieuwe films draaien. Het gaat dan om ‘Magic Mikes Last Dance’ vanaf 15 februari, vanaf 19 februari ‘Mummies’ en Asterix & Obelix in het Middenrijk’ draait vanaf 27 februari.

In ‘Magic Mikes Last Dance’ komt Mike na een lapdance erachter wat de bedoeling van een rijke vrouw is. Er blijkt veel op het spel te staan en hij gaat met haar naar Londen. Het wordt hard werken en de vraag is of het hem zal lukken een groepje sexy nieuwe dansers klaar te stomen om een geweldige show neer te zetten. Mis het niet en kom vanaf 15 februari om 20.00 uur naar ZINema om deze ‘sexy’ film te gaan zien. Kijk voor alle speeldata op www.zinin.com.


Animatiefilm ‘Mummies’

De animatiefilm ‘Mummies’ is volgens ZINema een grappige en avontuurlijke film voor het hele gezin. De film is vanaf zondag 19 februari te zien bij ZINema. Als drie mummies onverwacht door een reeks ongelukkige gebeurtenissen in Londen terecht komen, beginnen ze aan een doldwaze en hilarische reis. Dat leidt tot gekke en lachwekkende situaties. Hoe het afloopt? Kom kijken bij ZINema. Kijk voor speeldata op www.zinin.com.


Asterix & Obelix 

“Toverdrank, dappere strijders en bovenmenselijke krachten vormen de ingrediënten voor de avonturenfilm ‘Asterix & Obelix in het Middenrijk’”, aldus ZINema. Vanaf maandag 27 februari draait deze film bij ZINema. De twee onafscheidelijke helden Asterix & Obelix schieten de Chinese prinses Fu Yi te hulp, wanneer zij in de problemen komt na een staatsgreep, waarbij de moeder van Fu Yi gevangen is genomen. Gaan ze het winnen? Kom het zien bij ZINema. Alle speeldata zijn te vinden op www.zinin.com.

Tickets

Kaarten zijn online te reserveren via www.zinin.com, via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 34 minuten geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 18 uur geleden
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17