Minions: Hoe Gru een Superschurk werd (NL) is te zien hoe Gru de Minions ontmoet.
Minions: Hoe Gru een Superschurk werd (NL) is te zien hoe Gru de Minions ontmoet.

ZINema start met zomerprogramma

Algemeen

NIJVERDAL - ZINema Nijverdal, de bioscoop van ZINiN, draait ook deze zomer weer door met topfilms voor jong en oud. Vanaf zaterdag 17 juli start ZINema met de zomerprogrammering van de bioscoop en draait het dagelijks films. 

Met films als ‘Minions: Hoe Gru een Superschurk werd’, ‘Elvis’, ‘Silverstar’, ‘Zwanger & Co’, ‘De Allergrootste Slijmfilm’ en vanaf begin augustus ‘DC Club van Superpets’ is de filmagenda goed gevuld. ZINema is er dan ook voor een middagje uit met het hele gezin, een gezellige avond met vrienden of om gewoon even lekker te ontspannen. De actuele agenda is te vinden op www.zinin.com.

Minions: Hoe Gru een Superschurk werd (NL)

De werelds grootste animatiefranchise gaat terug naar het begin. We zien hoe de grootste superschurk ter wereld zijn iconische Minions ontmoet en met hen de meest verschrikkelijke crew uit de filmgeschiedenis vormt. Samen nemen ze het op tegen een team van de meest onverschrokken criminelen in Minions: Hoe Gru superschurk werd. Minions: Hoe Gru een Superschurk draait nu al bij ZINema.

Elvis

Elvis is een groots opgezette bioscoopfilm van Warner Bros. Pictures over het leven en de muziek van Elvis Presley, met hoofdrollen voor Austin Butler en Oscarwinnaar Tom Hanks. In dit door en door filmische drama zien we het leven van Elvis (Butler) vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager Colonel Tom Parker (Hanks). Elvis is al te zien bij ZINema.


Elvis is een film over het leven en de muziek van Elvis Presley.

Silverstar

Een aantal jaren na haar overwinning met Whitestar, runt Megan (Britt Dekker) haar eigen manege. Als Whitestar’s zoon, het jonge paard Silverstar, bij een stalbrand van schrik het bos in galoppeert, wordt hij gevonden door de 16-jarige Esmee. De twee hebben gelijk een bijzondere klik. Na de brand krijgt Megan hulp aangeboden van paardenhandelaar Carina, maar is zij wel te vertrouwen? Silverstar is te zien vanaf zaterdag 16 juli bij ZINema.

Zwanger & Co

Verloskundige Merel weet dat ze niet eindeloos kan wachten met haar kinderwens. Terwijl haar familie in rap tempo groeit, besluit ze voor het single moederschap te gaan. Maar net als de test een plusje geeft en de hormonen door haar lijf gieren, zet de charmante Luuk alles op zijn kop. Zwanger & Co is te zien vanaf zaterdag 16 juli bij ZINema.

De Allergrootste Slijmfilm

Indy (Bibi) is terug in de Allerlaatste, Allergrootste en avontuurlijkste film van de Slijm-filmreeks! In De Allergrootste Slijmfilm gebeurt er iets verschrikkelijks: een belangrijk slijm ingrediënt raakt op waardoor slijm maken voor de hele wereld onmogelijk wordt! Indy gaat op zoek naar de oorsprong van dit slijmerige ingrediënt. De Allergrootste Slijmfilm is te zien vanaf woensdag 20 juli bij ZINema.

Kaarten reserveren

Het reserveren van kaarten kan telefonisch via 0548-624489, maar ook via de website www.zinin.com. Hierop is ook de actuele filmagenda te vinden.

Afbeelding
Dansclub Hulsen houdt weer een dansavond 19 minuten geleden
Op 4 mei, de vlag halfstok vlaggen van 18.00 uur tot zonsondergang. Tijdens Bevrijdingsdag de vlag, zonder oranje wimpel, vlaggen.
Gemeente Hellendoorn staat stil bij 4 en 5 mei 2 uur geleden
Afbeelding
'Wat bezielt je' aflevering over Vrouwen in het Verzet 4 uur geleden
Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.
Drieluik activiteiten rond de Nacht van Gebed van Verspieders Express 6 uur geleden
Afbeelding
Column Gerdien op de thee bij André Gorter 18 uur geleden
Afbeelding
Taboedoorbrekend: lezing over de menopauze 20 uur geleden
Afbeelding
Koningsdag 2024 in Nijverdal FOTO'S 23 uur geleden
Afbeelding
Ridderstrijd geopend 2 mei, 11:23