Dave van Zonderen is de nieuwe hoofdtrainer van NKC '51.
Dave van Zonderen is de nieuwe hoofdtrainer van NKC '51.

Dave van Zonderen komend seizoen aan het roer bij NKC ‘51

Algemeen

NIJVERDAL - Korfbalvereniging NKC ’51 krijgt een nieuwe hoofdtrainer voor het komende seizoen, Dave van Zonderen gaat bij NKC ‘51 aan de bak. Dave (48) uit Krommenie is op dit moment nog hoofdtrainer bij Exakwa in Lelystad en volgt de hoogste korfbaltrainersopleiding KT4 van het KNKV. Als coach heeft hij naast Exakwa onder anderen Hoger Op, Swift en KV Furore onder zijn hoede gehad en inmiddels is hij toe aan een nieuwe uitdaging.

NKC ’51 staat zowel in de veld- als zaalcompetitie bovenaan in de Overgangsklasse en wil met deze ambitieuze trainer hun successen voortzetten. De Technische Commissie en het Bestuur van de Nijverdallers zijn na enkele gesprekken met onder anderen spelers en wedstrijdbegeleiding blij dat beide partijen hebben besloten met elkaar de samenwerking voor seizoen 2023/2024 aan te gaan. De geboren Amsterdammer komt uit een echte korfbalfamilie, zijn kinderen korfballen ook en met zijn vrouw speelt hij op zondag bij AKC Blauw-Wit in Amsterdam. 

Momenteel staat Gerben Wind als (interim-)trainer voor de groep, hij heeft aangegeven het seizoen af te maken maar niet nog een seizoen te willen aanblijven. NKC ’51 is hem enorm dankbaar dat hij begin dit seizoen last-minute is ingestapt en hoopt dit seizoen met hem mooi te kunnen afsluiten. Voor volgend seizoen zoekt de club uit Nijverdal nog een trainer voor het tweede team, dat ook in zowel veld- als zaalcompetitie meedoet voor de prijzen.

Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 7 uur geleden
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 9 uur geleden
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 15 uur geleden
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 17 uur geleden
Afbeelding
Tweede Internationaal G-team Toernooi bij vv DES 19 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 19 uur geleden
Afbeelding
Column: Achteraf... 15 mei, 20:15
Gijs en Barry helpen klanten nog tot 1 juni.
Plentyparts Nijverdal sluit per 1 juni de deuren 15 mei, 18:09