Afbeelding

Rijssen laat de nieuwste modetrends weer zien

Algemeen

RIJSSEN - Dat Rijssen een volwaardig en compleet modeaanbod heeft dat willen de winkeliers graag laten zien op zaterdag 15 april. Dan showt Modestad Rijssen de nieuwste voorjaars- en zomertrends. Ook op het gebied van duurzaamheid worden de nieuwste ontwikkelingen gepresenteerd. Er is voldoende tijd om te winkelen. Alle winkels zijn op deze extra koopzaterdagavond open tot 21.00 uur. 

Professionele mannequins showen op zaterdag 15 april dé nieuwste collecties. Speciaal hiervoor is er een catwalk op het Europaplein. De showtijden zijn: 14.00, 15.30, 18.30 en 19.30 uur. De deelnemers aan de modeshow zijn: Blush, Eshuis Mode, GetDrezzed, Hema, Jolie, Koedijk Mode, Reason, Shoeby Rijssen, State of Art By Roetgerink, StepUp Rijssen, Unique Dames + Heren, Welkoop Rijssen en Wessels Mode. Wie op de koopzaterdag een aankoop doet bij één van de deelnemers aan de modeshow maakt kans op een RijssenHoltenPas van 75 euro. Om kans te maken kan de kassabon, voorzien van adresgegevens en telefoonnummer, gedeponeerd worden in de pot bij een showdeelnemer. Prijswinnaars worden gebeld binnen drie dagen. 


Modetrends 

De zon schijnt en de temperatuur stijgt, de lente is in aantocht! Een nieuwe periode die vraagt om comfortabele en luchtige outfits die passen bij het weerbeeld. De nieuwste trends zitten vol met kleurrijke en speelse ontwerpen. Zomer 2023 brengt naast lichte en ademende stoffen, zoals katoen, linnen en zijde, een explosie van kleur. Van mango, burnt orange en de roze-tinten tot koelere tinten als groen en blauw. Dit kleurenpalet is met elkaar te combineren in één outfit of ga voor een ton-sur-ton look. Er is voor ieder wat wils. Het kleurgebruik komt ook terug in de dessins. Deze zomer zijn bloemenprints en natuur-geïnspireerde designs goed vertegenwoordigd en komen ook de sixties en seventies terug in de dessins. Minimalistische items, zoals de cropped tops, halve blazers, minirokken en korte jasjes, zijn geweldig te combineren met een oversized item. Zo ontstaat er een speelse en verrassende look. De ‘American highschool look’ blijft actueel en daarmee ook de ‘bomber’ in alle kleuren en variaties. Hot items zijn de ‘terug-van-weggeweest’-tuinbroek, maar dan wel de stoere jeansversie met opgerolde pijpen en de broek met wijdere pijp van echt lang tot de nette pantalonshort. Bekijk deze én alle andere stijlen bij dé modewinkels in centrum Rijssen. 

GroenDoen Event 

Deze koopzaterdag valt samen met het GroenDoen Event dat vanaf donderdag 13 april wordt gehouden. Tijdens dit event wordt het duurzaamheidsloket in de Elsenerstraat geopend, zijn er verschillende workshops in het gemeentehuis en is er een duurzaamheidsmarkt op het Europaplein. Het volledige programma van GroenDoen is te vinden op: groendoenwij.nl. 

Warenmarkt

‘s Morgens en ‘s middags is er in de Elsenerstraat en op het Schild de wekelijkse warenmarkt. Natuurlijk kan tijdens of na het shoppen lekker een hapje worden gegeten of iets worden gedronken bij de lokale horeca. En de auto kan gratis worden geparkeerd op één van de parkeerplaatsen rond het centrum.

Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 3 uur geleden
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 5 uur geleden
Afbeelding
Tweede Internationaal G-team Toernooi bij vv DES 7 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 7 uur geleden
Afbeelding
Column: Achteraf... 19 uur geleden
Gijs en Barry helpen klanten nog tot 1 juni.
Plentyparts Nijverdal sluit per 1 juni de deuren 21 uur geleden
Afbeelding
Ontdek Nijntje op BoekStartdag in de ZINiN Bibliotheek gisteren
Afbeelding
Dansshow van G.V. Fysion 15 mei, 12:13