Afbeelding

BSK Keukens heropent verbouwde showroom

Algemeen

RIJSSEN - Na maanden van verbouwing is het zover: de showroom van BSK Keukens Rijssen wordt op feestelijke wijze heropend in het weekend van 1 oktober. Speciaal ter gelegenheid van de heropening worden klanten de hele maand oktober getrakteerd op een aantal feestelijke acties. 

In de compleet vernieuwde showroom zijn de allernieuwste trends op keuken- en woongebied te bekijken. Keukenopstellingen in alle stijlen, materialen en kleuren: van landelijk modern of classic tot tijdloos design en industrieel. Alle combinaties van kleuren, materialen en apparatuur zijn mogelijk. “De nieuwe showroom voldoet aan alle wensen van nu.”

Feestelijk voordeel

Speciaal ter gelegenheid van de heropening van het filiaal worden klanten de hele maand oktober getrakteerd op diverse feestelijke acties. Zo ontvangen ze onder andere een 12-delige pannenset cadeau bij aankoop van een keuken. Ben je benieuwd naar de keukencollectie van BSK Keukens? Breng dan een bezoek aan de compleet vernieuwde showroom.

BSK Keukens
Nijverheidsstraat 42a
7461 AE Rijssen
T: 0548-538 666

W: www.bskkeukens.nl


Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 10 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17