Tanzgruppe “Die Rossecker” uit Bruck am Mur – Oostenrijk
Tanzgruppe “Die Rossecker” uit Bruck am Mur – Oostenrijk

Hellendoorn bestaat 945 jaar

Algemeen

HELLENDOORN - Zes verenigingen/stichtingen hebben het idee opgevat om op zaterdag 10 juni een Internationaal muziek-, dans-, zang- en cultuurfestival te houden op de Hofmansweide.

De Folkloristische Dansgroep Hellendoorn, De Helders Harmonie, Zangkoor Die Regghe Sangers, Stichting Oald Heldern De Noaberschop, Stichting Bello en Stichting Promotie Dorp Hellendoorn hebben de handen ineen geslagen en zorgen voor een afwisselend programma van 15.00 tot 22.00 uur. Mede door een bijdrage van de Dorpsraad Hellendoorn is de entree tot het festival gratis. 

Naast dit alles zal ook die Tanzgruppe “Die Rossecker” uit Bruck am Mur – Oostenrijk  aanwezig zijn. Deze groep heeft reeds vele prijzen gewonnen in binnen- en buitenland. En tot slot maakt de zanggroep SMS haar opwachting bij dit evenement. De organisatie wilt met dit evenement niet alleen de Hellendoorners, maar ook de vakantiegasten bereiken. Ze willen de Helderse bevolking alvast klaarmaken voor de viering van het 950 jarig bestaan van het zonnige boerendorp in 2028. 

Graag wil de organisatie terugblikken op 900 jaar Hellendoorn in 1978. Wil degene die nog mooie beelden heeft van toen ze opsturen naar jwmmollink@gmail.com? Dan maken ze er een collage van en deze zal uiteindelijk getoond worden tijdens het evenement.

Afbeelding
'Wij willen een gezellige kerstborrel' 14 uur geleden
Afbeelding
'Het is ontzettend leuk om te doen' 18 uur geleden
Afbeelding
SamenZijn weer op HOi fm 19 uur geleden
Afbeelding
'Je komt makkelijk in de verleiding' 22 uur geleden
Afbeelding
La Syndicaliste: schokkend en waargebeurd verhaal 2 dec., 19:24
Afbeelding
Midwinterhoornwandeling 2 dec., 17:44
Afbeelding
Open avond Kring Kunst in de Kamer Nijverdal 2 dec., 12:08
Afbeelding
Komt SOS met vervolg symposium? 2 dec., 10:10