Een grote groep klanten stond woensdagochtend te wachten tot ze 'hun' nieuwe Aldi van binnen konden bekijken.
Een grote groep klanten stond woensdagochtend te wachten tot ze 'hun' nieuwe Aldi van binnen konden bekijken. Foto: A. van Ipenburg

‘Het is een prachtige winkel geworden’

Nieuws

NIJVERDAL - De nieuwe Aldi aan de Grotestraat is woensdagochtend feestelijk heropend. Na de sloop van het oude pand is er een prachtig, nieuw gebouw verrezen met een moderne en wat industriële uitstraling.

Filiaalleider Richard loopt op deze openingsochtend glunderend door de winkel. Een grote groep mensen kon bijna niet wachten tot de winkel openging en vult nu de gangpaden. “Het is echt mooi geworden”, zegt Richard. “We hebben een prachtig gebouw, dat meteen opvalt door de enorme glazen gevel. Ik denk dat iedereen hier wel wil werken.”

De blije gezichten van het personeel spreken voor zich. “Iedereen is razend enthousiast. De afgelopen weken hebben we samen keihard gewerkt aan de voorbereidingen en nu is het moment eindelijk daar. Het team staat te popelen om in de nieuwe winkel aan de slag te gaan.”

De winkel is een stuk groter dan het oude filiaal, waardoor de gangpaden breder zijn, wat het winkelen prettiger maakt. “De indeling is anders en we hebben extra aandacht besteed aan verse producten. Lekker vers afgebakken brood en broodjes horen daar natuurlijk bij.”

Het hele team is blij weer op hun oude stek te kunnen werken. “De locatie voelt heel vertrouwd, alleen nu staat er een prachtige nieuwe winkel. Sommige klanten hebben we in het andere filiaal gezien, maar we kijken er echt naar om iedereen hier te begroeten. En natuurlijk hopen we ook nieuwe klanten te verwelkomen. Persoonlijk ben ik enorm trots dat ik hieraan mag bijdragen. Ik heb anderhalf jaar bij verschillende filialen gewerkt en dat ik nu de kans krijg om te starten in deze gloednieuwe winkel voelt echt als een nieuw begin. Ik hoop dan ook dat mensen met plezier boodschappen komen doen in onze mooie winkel.”

Bij de uitgang krijgen alle klanten een mooie Aldi-shopper en buiten kunnen ze nog genieten van hapjes klaargemaakt in de foodtruck, natuurlijk met Aldi-producten.

Sloop en nieuwbouw

Sloop van het oude pand was echt nodig, omdat het oude pand niet meer voldeed aan de bouwkundige en duurzaamheidseisen om de nieuwste formuleonderdelen hier toe te kunnen passen. Zo kon er een nieuw gebouw verrijzen met een prachtige uitstraling en toch passend in het straatbeeld. Bij de winkel beschikt Aldi over een grote parkeerplaats.

Afbeelding
De rhododendrons rond de Palthetoren zijn in bloei! 51 minuten geleden
Mevrouw Ninaber-Biben komt met haar kinderen vanuit Deventer naar Hellendoorn, waar de oom, Engelbertus Johannes Ninaber, van haar overleden man een huis voor haar bouwt..
'Jezelf mooi maken is van alle tijden' 17 uur geleden
Voorbeeld van een situatie waar mensen met een beperking nog te vaak mee te maken hebben: er wordt te weinig rekening met ze gehouden.
Wmo-avond 'Iedereen doet mee' 19 uur geleden
Afbeelding
Dansclub Hulsen houdt weer een dansavond 23 uur geleden
Op 4 mei, de vlag halfstok vlaggen van 18.00 uur tot zonsondergang. Tijdens Bevrijdingsdag de vlag, zonder oranje wimpel, vlaggen.
Gemeente Hellendoorn staat stil bij 4 en 5 mei gisteren
Afbeelding
'Wat bezielt je' aflevering over Vrouwen in het Verzet 3 mei, 09:42
Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.
Drieluik activiteiten rond de Nacht van Gebed van Verspieders Express 3 mei, 08:07
Afbeelding
Column Gerdien op de thee bij André Gorter 2 mei, 19:37