Ewald Aaltink van Auto Aaltink gaat samenwerking aan met Oscar Autoverhuur.
Ewald Aaltink van Auto Aaltink gaat samenwerking aan met Oscar Autoverhuur.

Auto Aaltink heeft nu ook betaalbaar autoverhuur

Algemeen

NIJVERDAL - Wie op zoek is naar een goede en betaalbare huurauto in de omgeving kan vanaf heden ook terecht in Nijverdal. Oscar Autoverhuur en Auto Aaltink hebben namelijk de handen ineengeslagen en bieden betaalbare huurauto’s via het slimme concept van Oscar, de initiatiefnemer van de samenwerking.

In eerste instantie biedt Auto Aaltink vijf personenauto’s aan, in diverse segmenten. In de nabije toekomst wordt het wagenpark uitgebreid met bestelbussen, personenbussen en een bakwagen. Ideaal voor iedereen die zelf geen auto bezit en er toch af en toe eentje nodig heeft. Een huurauto kan ook uitkomst bieden voor de momenten waarop meer (laad)ruimte nodig is en/of juist wat meer comfort en luxe dan dat de eigen auto biedt. Alles is mogelijk bij Auto Aaltink in Nijverdal.

Dit is Oscar

Oscar Autoverhuur is een bedrijf uit Denemarken dat zich sinds kort ook in Nederland heeft gevestigd. Het bedrijf is een populaire aanbieder van schone en veilige auto’s die bovendien ook nog eens betaalbaar zijn. Oscar werkt volgens een uniek concept dat door de Deense Kamer van Koophandel al tweemaal werd geprezen met de “Best E-commerce Startup”-prijs. Nog nooit eerder won een bedrijf deze prijs twee keer op een rij. Dit zorgde ervoor dat Oscar snel kon groeien en dat er nu ook in Nijverdal en omgeving goede en betaalbare huurauto’s aangeboden kunnen worden.

Dat het concept van Oscar werkt, is duidelijk. Binnen enkele jaren zijn er meer Oscar Autoverhuurkantoren in Europa te vinden dan alle Sixt, Avis en Europcar kantoren bij elkaar. Door zijn ongekende populariteit heeft het bedrijf zich razendsnel uit kunnen breiden. En nu dus ook naar Auto Aaltink in Nijverdal.

Auto Aaltink

Auto Aaltink is al jaren het aanspreekpunt in de regio als het gaat om nieuwe personen- en bedrijfsauto’s of betrouwbare occasions. Wat van hen verwacht mag worden? Veel enthousiasme voor de merken, uiteraard. Want deze hebben veel te bieden. Maar ook een ruime voorraad kwalitatieve occasions. Diverse merken in een brede prijsklasse en allemaal voorzien van minimaal 12 maanden garantie. Daarnaast staat het team voor professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit. Met kennis van zaken en met alle moderne voorzieningen. En vooral met interesse in jouw wensen. Dat is waar het bij hen om draait: hoe ze de klant het best van dienst kunnen zijn en blijven.

Meer informatie over Oscar Autoverhuur – Auto Aaltink is te vinden op Oscar.nl en op autoaaltink.nl.

Mevrouw Ninaber-Biben komt met haar kinderen vanuit Deventer naar Hellendoorn, waar de oom, Engelbertus Johannes Ninaber, van haar overleden man een huis voor haar bouwt..
'Jezelf mooi maken is van alle tijden' 7 uur geleden
Voorbeeld van een situatie waar mensen met een beperking nog te vaak mee te maken hebben: er wordt te weinig rekening met ze gehouden.
Wmo-avond 'Iedereen doet mee' 9 uur geleden
Afbeelding
Dansclub Hulsen houdt weer een dansavond 12 uur geleden
Op 4 mei, de vlag halfstok vlaggen van 18.00 uur tot zonsondergang. Tijdens Bevrijdingsdag de vlag, zonder oranje wimpel, vlaggen.
Gemeente Hellendoorn staat stil bij 4 en 5 mei 14 uur geleden
Afbeelding
'Wat bezielt je' aflevering over Vrouwen in het Verzet 17 uur geleden
Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.
Drieluik activiteiten rond de Nacht van Gebed van Verspieders Express 18 uur geleden
Afbeelding
Column Gerdien op de thee bij André Gorter 2 mei, 19:37
Afbeelding
Taboedoorbrekend: lezing over de menopauze 2 mei, 18:08