Bosch Car Service Nijverdal en Auto Aaltink vanaf 8 april op hetzelfde adres: Marie Curiestraat 6, het huidige adres van Auto Aaltink.
Bosch Car Service Nijverdal en Auto Aaltink vanaf 8 april op hetzelfde adres: Marie Curiestraat 6, het huidige adres van Auto Aaltink.

Openhuisdagen in het paasweekend

Algemeen

NIJVERDAL - Bosch Car Service Nijverdal gaat met ingang van 8 april 2023 verhuizen naar het pand van Auto Aaltink aan de Marie Curiestraat 6 in Nijverdal. Tijdens het paasweekend heeft eenieder de gelegenheid om kennis te maken met deze nieuwe locatie. 

Al vanaf de start van het bedrijf is Bosch Car Service Nijverdal onderdeel van Auto Aaltink. De veranderende wereld en marktomstandigheden zorgen ervoor dat beide bedrijven worden herpositioneerd en samengevoegd. Klanten merken echter niet veel van de verhuizing, de vakkundige en voordelige service blijft gewoon hetzelfde. Bosch Car Service Nijverdal is een kwalitatief, hoogstaand, universeel garagebedrijf. Of het nu gaat om APK, onderhoud of reparatie. De medewerkers zijn vakkundig en worden voortdurend getraind om hun kennis en kunde op het hoogste peil te houden. Dit zonder de kostenverhogende franje van de meeste dealerbedrijven. Persoonlijk & servicegericht, altijd met korte lijntjes naar de klant.

Elke moderne auto is voorzien van geavanceerde technologie en elektronica. Maar hoe ingewikkeld ook, Bosch Car Service kan u altijd helpen. In iedere auto zitten namelijk Bosch-onderdelen. Laat de auto dus onderhouden bij de ontwikkelaar zelf. Ook met een auto met minder moderne snufjes repareert men net zo goed. Bij onderhoud en reparatie blijft de fabrieksgarantie behouden. “Eén ding waar u zeker van kunt zijn: we work #LikeABosch. Zodat uw auto ook rijdt #LikeABosch”, zo laat Bosch Car Service Nijverdal weten.

Openhuisdagen

Wie nieuwsgierig is geworden en een kijkje wil nemen bij de nieuwe locatie is welkom op de openhuisdagen: zaterdag 8 april van 9.00 tot 17.00 uur en op tweede paasdag van 11.00 tot 17.00 uur. Tijdens dit evenement staat ook de Buggy, waarmee Tim Coronel heeft deelgenomen aan de Dakar rally, er. Ook de inwendige mens zal niet vergeten worden. Zo zijn er GRATIS hotdogs en ijs voor iedere bezoeker, geserveerd vanuit de opvallende FOURCE Foodtruck.

Auto Aaltink

Auto Aaltink is al jaren het aanspreekpunt in de regio als het gaat om nieuwe personen- en bedrijfsauto’s of betrouwbare occasions. Ze hebben veel enthousiasme voor de merken, want deze hebben veel te bieden, en een ruime voorraad kwalitatieve occasions van diverse merken in een brede prijsklasse en allemaal voorzien van minimaal 12 maanden garantie. Daarnaast staat het team voor professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit. Met kennis van zaken en met alle moderne voorzieningen. En vooral met interesse in de wensen van de klant. Dat is waar het bij hen om draait: hoe ze de klant het best van dienst kunnen zijn en blijven.

www.autoaaltink.nl

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 11 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17