Bosch Car Service Nijverdal en Auto Aaltink vanaf 8 april op hetzelfde adres: Marie Curiestraat 6, het huidige adres van Auto Aaltink.
Bosch Car Service Nijverdal en Auto Aaltink vanaf 8 april op hetzelfde adres: Marie Curiestraat 6, het huidige adres van Auto Aaltink.

Openhuisdagen in het paasweekend

Algemeen

NIJVERDAL - Bosch Car Service Nijverdal gaat met ingang van 8 april 2023 verhuizen naar het pand van Auto Aaltink aan de Marie Curiestraat 6 in Nijverdal. Tijdens het paasweekend heeft eenieder de gelegenheid om kennis te maken met deze nieuwe locatie. 

Al vanaf de start van het bedrijf is Bosch Car Service Nijverdal onderdeel van Auto Aaltink. De veranderende wereld en marktomstandigheden zorgen ervoor dat beide bedrijven worden herpositioneerd en samengevoegd. Klanten merken echter niet veel van de verhuizing, de vakkundige en voordelige service blijft gewoon hetzelfde. Bosch Car Service Nijverdal is een kwalitatief, hoogstaand, universeel garagebedrijf. Of het nu gaat om APK, onderhoud of reparatie. De medewerkers zijn vakkundig en worden voortdurend getraind om hun kennis en kunde op het hoogste peil te houden. Dit zonder de kostenverhogende franje van de meeste dealerbedrijven. Persoonlijk & servicegericht, altijd met korte lijntjes naar de klant.

Elke moderne auto is voorzien van geavanceerde technologie en elektronica. Maar hoe ingewikkeld ook, Bosch Car Service kan u altijd helpen. In iedere auto zitten namelijk Bosch-onderdelen. Laat de auto dus onderhouden bij de ontwikkelaar zelf. Ook met een auto met minder moderne snufjes repareert men net zo goed. Bij onderhoud en reparatie blijft de fabrieksgarantie behouden. “Eén ding waar u zeker van kunt zijn: we work #LikeABosch. Zodat uw auto ook rijdt #LikeABosch”, zo laat Bosch Car Service Nijverdal weten.

Openhuisdagen

Wie nieuwsgierig is geworden en een kijkje wil nemen bij de nieuwe locatie is welkom op de openhuisdagen: zaterdag 8 april van 9.00 tot 17.00 uur en op tweede paasdag van 11.00 tot 17.00 uur. Tijdens dit evenement staat ook de Buggy, waarmee Tim Coronel heeft deelgenomen aan de Dakar rally, er. Ook de inwendige mens zal niet vergeten worden. Zo zijn er GRATIS hotdogs en ijs voor iedere bezoeker, geserveerd vanuit de opvallende FOURCE Foodtruck.

Auto Aaltink

Auto Aaltink is al jaren het aanspreekpunt in de regio als het gaat om nieuwe personen- en bedrijfsauto’s of betrouwbare occasions. Ze hebben veel enthousiasme voor de merken, want deze hebben veel te bieden, en een ruime voorraad kwalitatieve occasions van diverse merken in een brede prijsklasse en allemaal voorzien van minimaal 12 maanden garantie. Daarnaast staat het team voor professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit. Met kennis van zaken en met alle moderne voorzieningen. En vooral met interesse in de wensen van de klant. Dat is waar het bij hen om draait: hoe ze de klant het best van dienst kunnen zijn en blijven.

www.autoaaltink.nl

Afbeelding
Duurzaam Trappen en Fairtrade Happen 1 uur geleden
Joep Wagenmans van VV Hellendoorn maakte de openingstreffer. (Foto: Wim Beunk)
Overtuigende winst VV Hellendoorn tegen SVVN 5 uur geleden
Steam Sister is een van de vele muzikale acts die tijdens de Nacht van Nijverdal van zich laten horen.
Nacht van Nijverdal bruist in centrum POLL 7 uur geleden
Er zijn vijf themasessies te volgen over mentale gezondheid, mediawijsheid, voeding, bewegen en slapen.
Gezond Leven is Kinderspel: themabijeenkomst voor ouders 9 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 10 uur geleden
Afbeelding
'Priscilla': Leven naast Elvis allesbehalve een sprookje 23 uur geleden
Afbeelding
Het einde is in zicht 8 mei, 12:45
Afbeelding
Creatieve inloopochtend voor minima 8 mei, 07:59