Na de meting krijgt men van de slaapexpert een persoonlijk advies.
Na de meting krijgt men van de slaapexpert een persoonlijk advies.

Betere nachtrust na een gratis slaapscan

Algemeen

NIJVERDAL - “Een goede nachtrust is essentieel voor onze algehele gezondheid en welzijn. Helaas ervaren veel mensen pijn bij uit bed stappen, slaapproblemen door een verkeerde slaaphouding”, aldus Bos Bedden Nijverdal. “Gelukkig is er nu een geweldige kans om je slaap te verbeteren en tegelijkertijd een gratis cadeau te ontvangen! Wij bieden een GRATIS slaapscan aan, waarmee je inzicht krijgt in jouw slaapbehoeften en aanbevelingen krijgt voor een gezondere nachtrust. Als blijk van waardering ontvang je nu tijdelijk een gratis Kayori giftset!”

Slaapexperts van Bos Bedden Nijverdal zijn gespecialiseerd in het analyseren van slaappatronen. Zij begeleiden iedereen tijdens de gratis en vrijblijvende scan. Zij stellen vragen over het slaapgedrag, eventuele slaapproblemen en de algemene gezondheid. Door deze informatie te combineren met geavanceerde technologieën, kunnen ze een gedetailleerd beeld krijgen van de slaapbehoeften.

Persoonlijk slaapadvies

“Nadat we de slaapmeting hebben verricht in de belevingsstudio, ontvang je een persoonlijk rapport vanuit deze meting”, vertelt een van de slaapexperts. “Dit gaan we met jou bespreken en lichten wij toe. We vinden het namelijk belangrijk dat je ziet, voelt en ervaart hoe eenvoudig het is om meer uit je slaap te halen. Wij kunnen vertellen wat hiervoor mag gebeuren en hoe we dit kunnen bereiken.” De slaapexperts van Bos Bedden hebben uitgebreide kennis van slaapsystemen en kunnen helpen om de juiste keuzes te maken om de slaap te optimaliseren. 

Waarom meedoen?

Een goede nachtrust is van onschatbare waarde voor onze gezondheid en ons dagelijks functioneren. Door deel te nemen aan de gratis slaapscan bij Bos Bedden Nijverdal krijgt men niet alleen waardevol inzicht in de slaapbehoeften, maar ontvangt men ook professioneel advies om de slaapkwaliteit te verbeteren.


De belevingsstudio van Bos Bedden Nijverdal waar de slaapmeting wordt verricht. - Foto:

Wie is Bos Bedden?

Bos Bedden is opgericht in 1979 te Nieuwleusen. Inmiddels uitgebreid met een showroom van 3.000 m2 is Bos Bedden een begrip in die regio. Sinds maart 2022 is Bos Bedden met haar tweede vestiging van eveneens 3.000 m2 ook te vinden in Nijverdal. Hiermee zijn zij nog beter bereikbaar voor echt goed advies van de specialist en dat voor iedereen!

Maak een afspraak

Omdat de meting alleen gedaan kan worden wanneer de cabine vrij is, is het advies om een afspraak hiervoor te maken. Dit kan eenvoudig per e-mail: nijverdal@bosbedden.nl , via telefoon 0548-740030 of via de website www.bosbedden.nl “We kijken er naar uit om de beleving van gezond slapen u te laten ervaren en tegelijkertijd vrijblijvend te adviseren!”

Bos Bedden Nijverdal
Albert Einsteinstraat 11
7442 DK Nijverdal
T: 0548-740030

E: nijverdal@bosbedden.nl
W: www.bosbedden.nl

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 12 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17