Afbeelding

Ontdek de innerlijke uitvinder bij ZINiN Bibliotheek

Algemeen

NIJVERDAL - Kinderen die net zo’n belangrijke uitvinder willen worden als Nicola Tesla (wisselstroom) of Thomas Edison (gloeilamp) kunnen op dinsdag 3 en donderdag 12 oktober naar de werkmomenten het ZINiN MaakLab komen. Laat hier de innovatieve en creatieve eigenschappen ontwaken. 

Vanaf 18.00 uur kunnen kinderen op dinsdag 3 en donderdag 12 oktober in het ZINiN MaakLab in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal aan de slag met allerlei nieuwe technologieën, zoals de lasercutter, 3D-printer en snijplotter. Het MaakLab, dat sinds oktober 2022 geopend is, biedt een scala aan apparatuur en technologieën waar alle deelnemers mee aan de slag mogen gaan. 

Het maakt niet uit of iemand al een ervaren maker is of gewoon nieuwsgierig is, in het MaakLab kan alle deze diverse apparatuur gratis uitgeprobeerd worden. Er is een 3D-printer, een lasercutter, een borduurmachine en een snijplotter aanwezig. Ontdek wat er allemaal gemaakt kan worden met deze apparatuur. Tijdens de ‘Werkmomenten ZINiN MaakLab’ gaan kinderen aan het werk onder begeleiding van de MaakLab medewerkers. 

Reserveren voor ‘Werkmomenten ZINiN MaakLab’ in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal kan online via www.zinin.com, telefonisch via de reserveerlijn (0548) 613342 of aan de kassa van de ZINiN Bibliotheek bij de Tourist Info in Nijverdal.

www.zinin.com

Afbeelding
'Wij willen een gezellige kerstborrel' 13 uur geleden
Afbeelding
'Het is ontzettend leuk om te doen' 17 uur geleden
Afbeelding
SamenZijn weer op HOi fm 18 uur geleden
Afbeelding
'Je komt makkelijk in de verleiding' 21 uur geleden
Afbeelding
La Syndicaliste: schokkend en waargebeurd verhaal 2 dec., 19:24
Afbeelding
Midwinterhoornwandeling 2 dec., 17:44
Afbeelding
Open avond Kring Kunst in de Kamer Nijverdal 2 dec., 12:08
Afbeelding
Komt SOS met vervolg symposium? 2 dec., 10:10