Afbeelding

Ontdek de innerlijke uitvinder bij ZINiN Bibliotheek

Algemeen

NIJVERDAL - Kinderen die net zo’n belangrijke uitvinder willen worden als Nicola Tesla (wisselstroom) of Thomas Edison (gloeilamp) kunnen op dinsdag 3 en donderdag 12 oktober naar de werkmomenten het ZINiN MaakLab komen. Laat hier de innovatieve en creatieve eigenschappen ontwaken. 

Vanaf 18.00 uur kunnen kinderen op dinsdag 3 en donderdag 12 oktober in het ZINiN MaakLab in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal aan de slag met allerlei nieuwe technologieën, zoals de lasercutter, 3D-printer en snijplotter. Het MaakLab, dat sinds oktober 2022 geopend is, biedt een scala aan apparatuur en technologieën waar alle deelnemers mee aan de slag mogen gaan. 

Het maakt niet uit of iemand al een ervaren maker is of gewoon nieuwsgierig is, in het MaakLab kan alle deze diverse apparatuur gratis uitgeprobeerd worden. Er is een 3D-printer, een lasercutter, een borduurmachine en een snijplotter aanwezig. Ontdek wat er allemaal gemaakt kan worden met deze apparatuur. Tijdens de ‘Werkmomenten ZINiN MaakLab’ gaan kinderen aan het werk onder begeleiding van de MaakLab medewerkers. 

Reserveren voor ‘Werkmomenten ZINiN MaakLab’ in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal kan online via www.zinin.com, telefonisch via de reserveerlijn (0548) 613342 of aan de kassa van de ZINiN Bibliotheek bij de Tourist Info in Nijverdal.

www.zinin.com

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 20 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11