Het senioren B-lijn springen team.
Het senioren B-lijn springen team.

Plaatsing NK Groepsspringen

Algemeen

NIJVERDAL - Drie teams van de springselectie van G.V. Fysion hebben op zaterdag 4 of 11 november deelgenomen aan de plaatsingswedstrijden voor het NK groepsspringen. Dit NK staat gepland op zaterdag 9 december in Almelo.

Zaterdag 4 november mocht het senioren B-lijn team de spits afbijten in Lemmer. Het team bestaat uit Imke Kamerling, Meike Jellema, Carmen Muller, Indy Oldersma, Demi Buis, Beau Verschoor, Rachel Ummels en Fleur Broens. Ze sprongen op minitrampoline vrij super strak, dit levert een hoge score op. Op dit toestel hebben ze zich geplaatst voor het NK groepsspringen. Voor de overige toestellen is het nog even afwachten of ze geplaatst zijn of niet.


Het team Mix-junioren B-lijn. 

Zaterdag 11 november hield G.V. Fysion de plaatsingswedstrijd zelf en vond het plaats in Sporthal de Kruidenwijk. Het mix-junioren B-lijn team bestaande uit Luuk Lepelaar, Lisa Morrenhof, Isabel van Keulen, Julia van Keulen, Mijs Overdorp, Rosalin Westra en Elise Brouwer springt dit jaar voor het eerst in de junioren lijn mee. Ze hebben een goede wedstrijd gesprongen, met een aantal foutjes maar ook zeker hoogtepunten. Dit team heeft zich voor de onderdelen minitrampoline- Tafel en Airtrack geplaatst voor het NK.


Het Dames-junioren B-lijn team.

In de middag was het dames-junioren B-lijn team bestaande uit Hanne Rijnen, Judith Lohuis, Jade Wilms, Amy Stokkers, Mare Hegeman, Zoey Evers en Indy van Vree aan de beurt. Ze hebben op alle vier de onderdelen erg netjes gesprongen. Het niveau was erg hoog tijdens het middagprogramma. Op dit moment hebben ze zich nog niet geplaatst voor een onderdeel, er bestaat nog wel een grote kans dat ze zich alsnog plaatsen. Dit is voor nu nog even afwachten.

Trainers Rick Bouwhuis, Beau Verschoor, Fleur Broens en Emma Jansen zijn ontzettend trots op wat de springers gepresteerd hebben.

Afbeelding
'Wij willen een gezellige kerstborrel' 14 uur geleden
Afbeelding
'Het is ontzettend leuk om te doen' 18 uur geleden
Afbeelding
SamenZijn weer op HOi fm 19 uur geleden
Afbeelding
'Je komt makkelijk in de verleiding' 22 uur geleden
Afbeelding
La Syndicaliste: schokkend en waargebeurd verhaal 2 dec., 19:24
Afbeelding
Midwinterhoornwandeling 2 dec., 17:44
Afbeelding
Open avond Kring Kunst in de Kamer Nijverdal 2 dec., 12:08
Afbeelding
Komt SOS met vervolg symposium? 2 dec., 10:10