Het senioren B-lijn springen team.
Het senioren B-lijn springen team.

Plaatsing NK Groepsspringen

Algemeen

NIJVERDAL - Drie teams van de springselectie van G.V. Fysion hebben op zaterdag 4 of 11 november deelgenomen aan de plaatsingswedstrijden voor het NK groepsspringen. Dit NK staat gepland op zaterdag 9 december in Almelo.

Zaterdag 4 november mocht het senioren B-lijn team de spits afbijten in Lemmer. Het team bestaat uit Imke Kamerling, Meike Jellema, Carmen Muller, Indy Oldersma, Demi Buis, Beau Verschoor, Rachel Ummels en Fleur Broens. Ze sprongen op minitrampoline vrij super strak, dit levert een hoge score op. Op dit toestel hebben ze zich geplaatst voor het NK groepsspringen. Voor de overige toestellen is het nog even afwachten of ze geplaatst zijn of niet.


Het team Mix-junioren B-lijn. 

Zaterdag 11 november hield G.V. Fysion de plaatsingswedstrijd zelf en vond het plaats in Sporthal de Kruidenwijk. Het mix-junioren B-lijn team bestaande uit Luuk Lepelaar, Lisa Morrenhof, Isabel van Keulen, Julia van Keulen, Mijs Overdorp, Rosalin Westra en Elise Brouwer springt dit jaar voor het eerst in de junioren lijn mee. Ze hebben een goede wedstrijd gesprongen, met een aantal foutjes maar ook zeker hoogtepunten. Dit team heeft zich voor de onderdelen minitrampoline- Tafel en Airtrack geplaatst voor het NK.


Het Dames-junioren B-lijn team.

In de middag was het dames-junioren B-lijn team bestaande uit Hanne Rijnen, Judith Lohuis, Jade Wilms, Amy Stokkers, Mare Hegeman, Zoey Evers en Indy van Vree aan de beurt. Ze hebben op alle vier de onderdelen erg netjes gesprongen. Het niveau was erg hoog tijdens het middagprogramma. Op dit moment hebben ze zich nog niet geplaatst voor een onderdeel, er bestaat nog wel een grote kans dat ze zich alsnog plaatsen. Dit is voor nu nog even afwachten.

Trainers Rick Bouwhuis, Beau Verschoor, Fleur Broens en Emma Jansen zijn ontzettend trots op wat de springers gepresteerd hebben.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 19 mei, 12:41
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11