Kom alvast in de kerstsferen met de concertfilm 'André Rieu's White Christmas'.
Kom alvast in de kerstsferen met de concertfilm 'André Rieu's White Christmas'.

Luid Kerstmis in met concertfilm ‘Andre Rieu’s White Christmas’

Algemeen

NIJVERDAL - ZINema vertoont op zondag 10 december de concertfilm ‘André Rieu’s White Christmas’. Kom genieten van deze kerstbeleving met André Rieu en zijn zestigkoppige Johann Strauss Orkest, dansers, koor en internationale solisten. 

André Rieu, ook wel bekend als de ‘Koning van de Wals’, zal de bezoekers verwennen met kerstklassiekers, romantische walsen, aria’s en liederen uit alle hoeken en gaten van de wereld. De kerstconcerten van André Rieu zijn voor velen het hoogtepunt van het jaar. Zoals altijd neemt hij zijn publiek mee op een reis door de wereld van klassieke en romantische muziek en natuurlijk de onmisbare kerstsongs. Dit alles wordt gepresenteerd in een super romantische omgeving, oftewel André’s eigen ‘Winter Wonderland’. Mis deze onvergetelijke concertfilm bij ZINema niet en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

Kaarten reserveren

De film begint om 16.00 uur. Kaarten voor de concertfilm kosten 14,50 euro en zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de kassa van de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489.

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 11 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17