Afbeelding

De Smidse opent het seizoen met een stand-up comedynight

Algemeen

NIJVERDAL - Drie comedians en een MC, geen moeilijke onderwerpen en scherpe grappen. Op zaterdag 16 december om 20.30 uur is in De Smidse een stand-up comedy café. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. De line-up voor de avond: Ronald Smink, Wouter Monden, Mo Hersi en Wilko Terwijn.

Een avond ComedyTunes Comedynight staat garant voor de beste comedians van Nederland en een Master of Ceremonies (MC) die de hele show aan elkaar praat.

Ronald Smink

Ronald Smink is een levend stripfiguur, die als comedian volledig out of the box denkt. Een show van Smink is een energieke ervaring waarbij het publiek wordt bestookt met bizarre fantasieën over bevers op de snelweg, Fortuna Sittard, en de waanzin van kinderen krijgen.

Wouter Monden

Wouter zijn stijl is toegankelijk maar scherp met veel ruimte voor snelle interactie. Wouter is maandelijks te horen op Q-Music in de Q-Musical, schreef mee aan onder meer ‘Dit Was Het Nieuws’, ‘Is er een dokter in de zaal’ en ‘The Roast of Johnny de Mol’.

Mo Hersi

Mo Hersi is een comedian geboren in Ethiopië. Mo heeft een mooie open blik naar de wereld toe, waarbij hij je net even anders laat denken. Mo is een ervaren MC met zijn lach en spontaniteit weet hij altijd op het podium een feestje te maken.

Wilko Terwijn

Wilko Terwijn speelde overal ter wereld. Van New York tot Lowlands en alles daar tussen. Hij brak door met zijn oudejaarsstand-up shows op TV en ging het theater in met zijn solovoorstellingen. Hij was een vaste medespeler bij ‘De Grote Improvisatieshow’, één van de vaste hoofdschrijvers van ‘The Roasts’ op ComedyCentral en oprichter van de podcast ‘Randje Buitenspel’.

Kaarten

Vaste bezoekers weten inmiddels dat ze kunnen rekenen op een hoop onzin, slap geouwehoer en een avond hard lachen. Kaarten à 17,50 euro voor ComedyTunes in De Smidse aan het Hoge Dijkje 4a in Nijverdal zijn te reserveren via zinin.com, de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 11 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17